Waffle'cı Akın artık online

Üstün Lezzet Ödüllü Waffle’cı Akın, ürünlerini online platforma taşıdı. Pandemiden en çok etkilen sektörlerin başında gelen yeme-içme sektörü, salgının etkilerini azaltmak için e-ticarete odaklandı.

Waffle'cı Akın artık online
02 Nisan 2021 - 18:43

Üstün Lezzet Ödüllü Waffle’cı Akın, ürünlerini online platforma taşıdı. Pandemiden en çok etkilen sektörlerin başında gelen yeme-içme sektörü, salgının etkilerini azaltmak için e-ticarete odaklandı. Uluslararası Tat ve Lezzet Enstitüsü tarafından 2017 ve 2020 yıllarında 'Üstün Lezzet Ödülü' sahibi Waffle’cı Akın da ürünlerini online platforma taşıdı. Waffle’cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, "Pandemi birçok sektörü olduğu gibi bizleri de etkiliyor. Bu olumsuz etkiyi hafifletmek adına da Waffle’ı online platforma taşıma kararı aldık" dedi.
“Dijital çağa ayak uydurduk”
Geren şöyle devam etti: "Waffle tozu ve pişirilmiş hazır waffle ile setler hazırladık. Hazırladığımız setleri kendi internet sitemizin yanı sıra www.trendyol.com aracılığıyla da tüketiciyle buluşturacağız. Evde makinesi bulunan tüketici bu iki ürün grubuyla dilediği an Waffle’cı Akın lezzetini evinde yaşayabilecek. Böylece dijital çağa ayak uydurmuş olduk, büyümemizi hızla sürdüreceğiz. Sağlığımızın kıymetini her zamankinden daha fazla anladığımız bu dönemde mutluluğun tadını herkes güvenle tüketebilsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Ürünlerimizin içinde katkı ve koruyucu madde yok. Kullanılan meyvelerimizi günlük tercih ediyor, hamurumuzun ilk günkü lezzetini hala koruyoruz” diye konuştu.

Mutluluk Ankara’ya da taşınacak
Türkiye ve Fas'ta 9 kentte toplam 26 şubeye ulaştıklarını söyleyen Geren "Pandemide kapanan şubemiz olmadı. Bu yıl İzmir Güzelbahçe’de yeni bir şube açtık. Yakında Ankara'da açacağımız mağaza ile şube sayımızı 27'ye çıkarmış olacağız” dedi. Franchise görüşmelerinin sürdüğünü belirten Geren “Bu yıl 5 yeni şube hedefimizin ikisini gerçekleştirdik. 15 ila 25 yaş aralığında olan müşteri profilimiz son dönemde yukarı doğru çıkmaya başladı. Standardı korumak için eğitimlerimize ve gizli müşteri sistemine hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“Gençlere ve kadın girişimcilere destek”
Geren, yılların tecrübesini, düşük yatırım maliyetleri ve yüksek kar marjı ile sunduklarını belirterek “Emin olun ki tanınmış bir markanın şubesi olmak, ticarete başlarken atılacak en doğru adımdır” dedi. Genç ve kadın girişimcilere özel desteklerinin de olduğunu belirten Geren “Biz mutlu bir aileyiz. Olmazsa olmazımız olan ‘kalite’ anlayışımızı koruyacak herkese kapılarımız sonuna kadar açık. Bu aileyi daha da genişletmek, bu mutluluğu bütün dünyaya yaymak istiyoruz” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu