W Istanbul'un Gizli Bahçesi Secret Garden Açıldı

Yaz ayları boyunca düzenlediği müzik dolu gecelerle İstanbul’un vazgeçilmez parti ve eğlence mekânları arasında yer alan W Istanbul'un yazlık bahçesi Secret Garden, geçtiğimiz hafta görkemli Dj şovlarıyla yaza merhaba dedi.

W Istanbul'un Gizli Bahçesi Secret Garden Açıldı
20 Haziran 2019 - 16:06

Secret Garden açılışına katılan davetliler arasında ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, model ve şarkıcı Nilay Dorsa gibi ünlü isimlerin yanı sıra birçok basın mensubu katılım gösterdi.

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan, tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Istanbul’un yazlık bahçesi Secret Garden, eğlenceyi yaz aylarında şehrin kalbine gizlenmiş bahçesine taşıyor. Haftanın 4 gecesi yaptığı partilerle adından söz ettiren W Istanbul, birbirinden ünlü DJ performansları ve çok konuşulan partileri ile misafirlerini bekliyor.

Yaz mevsiminin enerjisini doyasıya deneyimleyebileceğiniz W Secret Garden; renkli dekorasyonu, lezzetli atıştırmalıkları, iştah açıcı ve ferahlatıcı imza kokteyllerinin yanı sıra kaliteli müzik performanslarıyla da konuklarına keyifli saatler vadediyor. W Istanbul’un yeni açılan terası W Secret Garden, Perşembe geceleri İtalyanların ünlü geleneği “Aperitivo”, Cuma geceleri “W Records”, Cumartesi geceleri “House Exclusive” ve ünlü DJ performansları ile misafirlerine unutulmaz bir eğlence ve lezzet deneyimi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"