Vodafone'un desteklediği "Parklarda Caz" heyecanı başlıyor...

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası FreeZone’un desteğiyle, 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenecek “Parklarda Caz”, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı’nda, Fenerbahçe Parkı’nda ve Fenerbahçe Khalkedon’da gerçekleştirilecek. “Parklarda Caz”, tüm İstanbulluların katılımına açık olacak.

Vodafone'un desteklediği "Parklarda Caz" heyecanı başlıyor...
05 Temmuz 2018 - 15:42

Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. İKSV tarafından 5’inci kez düzenlenecek olan “Parklarda Caz”, bu yıl hem Avrupa hem de Anadolu yakasında gerçekleştirilecek. 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında Vodafone FreeZone’un desteğiyle düzenlenecek etkinlikler, 7 Temmuz Cumartesi günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı’nda, 8 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon’da İstanbullularla buluşacak. Etkinlikleri tüm İstanbullular ücretsizizleyebilecek.

Kapanış Hollandalı Koffie’den

Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen ve festivalin kültleşen etkinlikleri arasında yer alan “Parklarda Caz”a, Türkiye’den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk olacak. “Parklarda Caz” bu yıl Genç Caz gruplarının yanı sıra Hollandalı grup Koffie’yi de ağırlayacak. İlhamını Fela Kuti, James Brown, Red Hot Chili Peppers, Miles Davis, The Roots gibi büyüklerinden alan ekip, afropunk ritimleriyle etkinliğe renk katacak ve her iki etkinliğin de kapanışını üstlenecek.

İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen Genç Caz seçmeleri, bu yıl ilk defa Vodafone FreeZone Stüdyo’da profesyonel ekipmanlarla gerçekleştirildi. İKSV Genç Caz Seçici Kurulu tarafından yapılan seçmelerde genç cazcılar Art Blakey Tribute Band, JmH, the Kites, Nar, Pelin Güneş Quartet ve Portrait and a Dream, “Parklarda Caz” etkinliğinde yer almaya hak kazandı.

İstanbul caza doyacak

İKSV tarafından düzenlenen 25. İstanbul Caz Festivali, bu yaz da İstanbulluları caz müziğinin efsaneleri ve yeni projeleriyle buluşturuyor. Festival kapsamında 27 mekânda 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçının katılımıyla 50’nin üzerinde konserdüzenlenecek. Festival programına resmi web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra Vodafone’un katkılarıyla yenilenen “İKSV Mobil” uygulamasından da erişilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...