Viravira.co'dan Kahraman Sağlıkçılarımıza Bayram Hediyesi!

VİRAVİRA.CO’DAN KAHRAMAN SAĞLIKÇILARIMIZA YAPACAKLARI HER MAVİ TUR KİRALAMASINDA 1.000 TL BAYRAM HEDİYESİ!

Viravira.co'dan Kahraman Sağlıkçılarımıza Bayram Hediyesi!
22 Mayıs 2020 - 12:53

Hayatlarını riske atarak tüm dünyayı etkileyen salgından en az zararı görmemizde en büyük paya sahip olan sağlık çalışanlarımıza Avrupa’nın lider tekne kiralama platformu viravira.co’dan toplamda 1.000.000 TL bayram hediyesi!

Aylardır sevdiklerinden uzak kaldılar, bizler için hayatlarını riske attılar. Şimdi bizim onlara teşekkür etme sıramız. viravira.co, sağlık çalışanlarımızın sevdiklerinden ayrı geçirdikleri zamanı biraz olsun telafi edebilmek adına 2020 sezonunda viravira.co'dan yapacakları tüm haftalık kiralamalarda HOPİ ve tekne sahibi indirimlerine ek 1.000 TL hediye ediyor. viravira.co “#tatilençoksizinhakkınız” hastag’i ile duyurduğu ve toplamda 1.000 sağlık çalışanına verilecek bu hediye ile 1.000.000 TL’lik fayda sağlamayı amaçlıyor.

Sağlık çalışanlarımız viravira.co’ya girerek 11.000 gulet, katamaran, yelkenli ve motoryat tipi tekne arasından kendilerine uygun olanı seçerek sevdikleriyle birlikte özel teknelerinde kalabalıklardan uzak harika bir mavi tura çıkabilirler. Sağlık çalışanı olduklarını belirtmek için viravira.co’ya kurum e-posta adresiyle kayıt olmaları yeterli.

viravira.co kurucu ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım “Sağlık çalışanlarımız Pandemi sürecinde bizler için hayatlarını riske attılar. Şimdi bizim onlara teşekkür etme sıramız, viravira.co olarak tüm turizm sektörüne sesleniyoruz, gelin bu sefer kahraman sağlıkçılarımız için biz bir adım atalım ve sezon boyunca yapacakları tatillerde sağlıkçılarımıza indirim ve hediyelerle destek olalım.” diyerek tüm turizm sektörünü bu kampanyaya katılmaya davet etti.

https://www.viravira.co/tr

###

Viravira.co Hakkında:  2016 yılında kurulan viravira.co tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyenleri bir araya getiren, Türkiye’nin yüzde yüz online, ilk ve tek tekne kiralama platformudur. Yat kiralama sektörünü bir çatı altında toplayan, sektörün şeffaflaşması ve daha güvenli hale gelmesi konusunda da önemli adımlar atan firma, kurulduktan kısa süre sonra tekne sayısı, ciro, trafik ve görünürlük anlamında sektörün lider oyuncusu oldu. Akdeniz çanağı başta olmak üzere 41 ülkede demirli 11.000 tekneyi bir araya getiren viravira.co, Türkiye’de bulunan ve Turizm Bakanlığı’ndan belgeli 1.700 civarı yatın %60’dan fazlasını sistemine dahil etti. Bu tekneleri HOPİ gibi sadakat platformlarında, sosyal mecralarda ve arama motorlarında ön plana çıkaran viravira.co’nun tekne tatili ile ilgili aramalarda görünürlüğü %50 seviyesinin üzerine çıkmış durumda. viravira.co; deniz turizmini, seyahat edenler için önde gelen tatil seçeneği yapmak ve onların tekne sahipleri ile güvenli ve kolay bir şekilde iletişime geçebilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"