VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde LP Salo'yu ağırlıyor

VakıfBank, yoluna kayıpsız devam ettiği CEV Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü maçına çıkıyor. Sarı-siyahlılar 20 Ocak Perşembe, TSİ 19.00’da Finlandiya temsilcisi LP Salo ile karşılaşacak...

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde LP Salo'yu ağırlıyor
19 Ocak 2022 - 12:58
Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü karşılaşmasına çıkacak. B Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar Finlandiya ekibi LP Salo’yu ağırlayacak. VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadele TSİ 19.00’da başlayacak.
 
Giovanni Guidetti: “Çok saygı duyduğumuz bir rakibe karşı zorlu bir maça çıkacağız”
Karşılaşma ile ilgili konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Yedi gün içerisinde üç zorlu maça çıkacağımız bir hafta geçiriyoruz.  Cansu’nun bu dönemdeki sakatlığı da işimizi daha da güçleştirdi, ancak ligde hem Cansu yerine oynayan pasörümüz Buket hem de tüm takım arkadaşları harika bir iş çıkarttı. Şimdi de çok saygı duyduğumuz bir rakibe, LP Salo’ya karşı zorlu bir maça çıkacağız. Son derece genç bir takım. Onlarda da en tecrübeli oyuncuları sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ancak buna rağmen bizi sonuna kadar zorlayacaklardır. Dikkatli olmalı ve odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon çıktığı 3 karşılaşmayı da kazanan VakıfBank, LP Salo’ya karşı gruptaki ilk mücadelesinde rakibini set vermeden devirmeyi başarmıştı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"