Utku Gümrükçü: "Gençlerimizin umudunu yeniden yeşerteceğiz"

Çiğli Belediyesi, gençlere yönelik hizmet ve projelerin tek bir merkezden yürütülmesi amacıyla Gençlik Çalışmaları Birimini kuruyor.

Utku Gümrükçü: "Gençlerimizin umudunu yeniden yeşerteceğiz"
07 Nisan 2023 - 20:01

Çiğli’nin Genç Başkanından Gençlere Müjde! Çiğli Belediyesi “Gençlik Birimini” Kuruyor

Çiğli Belediyesi, gençlere yönelik hizmet ve projelerin tek bir merkezden yürütülmesi amacıyla Gençlik Çalışmaları Birimini kuruyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü
öncülüğünde gerçekleştirilen Nisan ayı olağan meclis toplantısının ana gündem maddesi encümen ve komisyonların belirlenmesi oldu. Meclis görüşmesinde gençlerin belediye hizmetlerinden daha aktif yararlanabilmesi adına Gençlik Çalışmaları Biriminin kurulması kararı da alındı.

Gümrükçü: “Gençlerimizin umudunu yeniden yeşerteceğiz”
Gençlik Çalışmalar Birimi hakkında bilgi veren Başkan Gümrükçü “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten en fazla etkilenen kesimlerin başında gençlerimiz geliyor. Gerek eğitim gerek sosyalleşme anlamında ciddi sıkıntıları var. Umudunu yitiren gençlerimiz geleceğini yurtdışında planlamak üzere ülkemizi terk ediyor. Çiğli olarak bizde önemli bir genç nüfusa sahibiz. Dershane, burs, üniversite eğitimini başka şehirlerde alacak öğrencilere bavul desteği ve düzenlediğimiz sportif etkinliklerle gençlerimize birçok farklı konuda hizmet sunuyoruz. Gençlerimizin bu hizmetlere ulaşılabilirliğini kolaylaştırmak ve hizmet çeşitliliğini artırmak amacıyla Gençlik Çalışmaları Birimini kurma kararı aldık. Gençlerimizin umudunu yeniden yeşertmek ve ülkemizin geleceğini onlarla şekillendirmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...