Ünlü yazarlar okurlarıyla İzmir'de buluşuyor

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, birbirinden sevilen yazarları imza günlerinde okurlarıyla buluşturuyor. 

Ünlü yazarlar okurlarıyla İzmir'de buluşuyor
02 Mart 2022 - 13:15
Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, birbirinden sevilen yazarları imza günlerinde okurlarıyla buluşturuyor. D&R’ın İzmir mağazalarının ev sahipliği yapacağı imza günü etkinliklerinde yazarlar Sülbiye Yıldırım & Bihter Bilir, Işıl Işık, Zeynep Sahra ve Murat Gülen, kitaplarını sevenleri için imzalayacak.
 
Martı Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Grubu’ndaki yazarların çocuklara kendi haklarını düşündürecek öyküleri kaleme aldığı “Haydi Tut Elimi” kitabının imza günü için yazarlar Sülbiye Yıldırım ve Bihter Bilir, İzmir Mavibahçe D&R’ın konuğu oluyor. Kitabın içinde öyküleri bulunan iki yazarı okurlarıyla buluşturacak etkinlik, 5 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.
 
“Paranormal Hikayeler” ve “Tünelden Önceki Beyaz Ev” kitaplarının başarılı yazarı Işıl Işık, son kitabı “Bodrum Katı – Tünelden Önceki Beyaz Ev”in imza günü için İzmir İstinyePark D&R’a geliyor. Aksiyon dolu polisiye gerilim romanıyla merak uyandıran Işık, hayranlarıyla 5 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te buluşacak.
 
“Ayçöreği”, “Elmalı Turta” ve “Kırmızı Kurabiye” kitaplarının yazarı Zeynep Sahra, İzmirli hayranlarıyla buluşuyor!
 
Yazdığı kitaplarla çok satanlara giren ve başarısını sürdüren genç yazar Zeynep Sahra, 5 Mart Cumartesi günü İzmir Hilltown D&R’da hayranlarıyla bir araya geliyor. Saat 14.00’te başlayacak etkinlikte Sahra; sevilen kitapları “Ayçöreği”, “Elmalı Turta” ve “Kırmızı Kurabiye”yi okurları için imzalayacak.
 
Sanata olan merakıyla yazmaya başlayan yazar Murat Gülen, “O Gemi Gelene Kadar Ben Uçmayı Öğrendim” isimli kitabını kitap tutkunları için imzalıyor. Yazarın, her cümlesini okurlarıyla sohbet havasında yazdığı, hayata ışık tutan kitabın imza günü etkinliği 6 Mart Pazar günü saat 15.00’te İzmir Optimum D&R’da gerçekleşecek.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"