Ünlü Simalar Fotoğraf Sergisi İçin Lexus Dolmabahçe'de Buluştu

Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel mesleklerinin fotoğraflandığı “Zana’art Fotoğraf Sergisi” çok sayıda davetlinin katılımıyla Lexus Dolmabahçe’de açıldı…

Ünlü Simalar Fotoğraf Sergisi İçin Lexus Dolmabahçe'de Buluştu
23 Kasım 2019 - 13:45

Dört fotoğraf sanatçısının Anadolu’nun çeşitli yerlerinde kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri fotoğrafladıkları “Zana’art Fotoğraf Sergisi” lüks otomobil markası Lexus’un Dolmabahçe Showroomu’nda açıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt’un ev sahipliğindeki serginin açılışına,  iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, birbirinden ilginç fotoğrafların yanında lüksün simgesi olarak kabul gören Lexus modellerini de inceleme fırsatını buldular. Zana’art Fotoğraf Sergisi’nde satılan fotoğrafların geliri ise vakıflara bağışlanacak.

8 Aralık tarihine kadar sürecek olan  “Zana’art Fotoğraf Sergisi”   hayranlık uyandıran el işçiliğini zarafet ile yansıtan “Takumi Zanaatkarlığı” ile bütünleşirken, Anadolu’nun geçmişini bugüne taşıyan geleneksel mesleklerin sanata dönüşmesi, fotoğraf sanatçılarının gözüyle Lexus Dolmabahçe’de canlandı.

Yaptıkları farklı mesleklerin yanında fotoğraf sanatına da gönül veren Ahmet Apdiç, Bülent Alıcı, Oktay Demirkesen ve Şeref Atik’in objektifinden yansıyan karelerden oluşan “Zana’art Fotoğraf Sergisi’nde” birçok fotoğraf yer aldı. Sergide, teknolojik gelişmelerle birlikte değişime uğrayan üretim ve tüketim alışkanlıklarının çağlar boyu süren geleneksel meslekler üzerindeki etkilerinin bir hikaye bütünlüğü ile sanatseverlere aktarılıyor.

Lexus Dolmabahçe Showroom:

Harbiye Mahallesi Asker Ocağı Caddesi Süzer Plaza No:6/28 Şişli-İstanbul

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...