Ümit Ülkü: "Hanzade'yi Dünya markası yapacağız!.."

Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, ABD'nin ambargosuyla başlayan krize rağmen büyümesini sürdürüyor. Perakende zincir mağazaları, züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya ile sektörün lideri olan Ülkü Grup, İstanbul'da 2 bin metrekarelik alanda yeni şubesini açtı. İzmir'de de Eylül ayı itibari ile Gaziemir'de 6 bin metrekarelik yeni yerine taşınacak olan Ülkü Grup, bünyesinde kurduğu Hanzade markasıyla da ihracatın yeni yıldızı olacak.

Ümit Ülkü: "Hanzade'yi Dünya markası yapacağız!.."
21 Ağustos 2018 - 17:07

Bünyesinde birçok markanın distribütörlüğünü ve bayiliğini bulunduran Ülkü Grup, İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) içinde 2 bin metre karelik dev alanda Ülkü Grup Markaları ve Hanzade markasını tek çatı altında müşterilerinin beğenisine sunacak. İSTOÇ’ta hayata geçirilen dev yatırımda markalara ait showroomlar, satış alanları ve ofislerle hizmet vereceklerini söyleyen Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, ev tekstili üzerine A’dan Z’ye her türlü ihtiyacın tek seferde bütünlük içinde karşılanabileceği bir çalışma alanı ürettiklerini dile getirdi. Burada, Ülkü Grup çatısı altında bulunan tüm ürünlerle birlikte, Hanzade Markası ile tüm ev tekstili ve züccaciye ürünleri beğeniye sunulacak. İstanbul’da açılan showroom ile dünyaya Hanzade markasını tanıtmayı ve ihracat hacmine katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getiren Ümit Ülkü, Ülkü Grup olarak kabına sığamadıklarını belirterek kriz anında yapılan yatırımla Türkiye'ye döviz kazandırmayı da hedeflediklerini vurguladı.

DÜNYA MARKASI
Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, ekonomik kriz çıkarmak için dış güçlerin saldırılarını sürdüğünü ancak birlik ve bütünlük içinde çalışarak ve üreterek krizin önüne geçebileceklerini söyledi. Ülkü, “Biz ülkemize güveniyoruz. Böyle zamanlarda kenetlenerek üretim ve istihdamı artıracak hamleler yapmak önemli. Kendi markamızla, ürün çeşidimizi de artırarak dünyaya ihracat yapmak için İstanbul’da bir şube açtık. Bu vesile ile Hanzadeyi Dünya markası yapacağız” dedi.

“ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ülke ekonomisi üzerine yaşanan Döviz terörü ile yatırımcıların gözünün korkutulmaya çalışıldığını ancak Türkiye’nin sağlam temelleri olan bir ülke olduğunu dile getiren Ülkü sanayici ve üreticilerin kabuğuna çekilmeden ülkesine katkı koymaya devam etmesi gerektiğini söyledi. Ekonomik kriz çıkarmak için dış güçlerin saldırılarını sürdüğünü ancak birlik ve bütünlük içinde çalışarak ve üreterek krizin önüne geçebileceklerini dile getiren Ülkü bu kez yaşanılan durumun önceki yıllarda yaşanan kriz ile ilgisi olmadığını belirterek aleni şekilde saldırı altında olduklarını da ifade etti.

“ÜLKEMİZE GÜVENİYORUZ”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı da olan Ümit Ülkü, “Yatırımın risk görüldüğü bir ortamda biz iş insanları olarak, ülkemize her zaman güveniyoruz. Kenetlenerek ülkemize hem örnek teşkil edecek üretim, hem de istihdamı arttıracak çalışmalar yapmak önemli. Kendi markamızla, ürün çeşidimizi de artırarak dünyaya ihracat yapmak için de bu işin merkezi İstanbul’da bir şube açtık. Büyümeyi sürdürüyoruz. Dünyaya Türk markasını yayacağız” dedi. Ülkü Grup ayrıca İzmir'de de büyümesini sürdürüyor. Ülkü Grup, MTK Sitesi'ndeki merkezini önümüzdeki günlerde Gaziemir'de 6 bin metrekarelik dev alana taşıyacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu