Ülkü Ailesi'nin mutlu günü

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ileeşi Tülin Ülkü’nün kızı Rana Nur Ülkü ve Kuloğlu Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuloğlu ile Nurcan Kuloğlu’nun oğlu Selim Kuloğlu dün törenle dünya evine girdi.

Ülkü Ailesi'nin mutlu günü
02 Temmuz 2018 - 14:37

Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ile eşi Tülin Ülkü’nün kızı Rana Nur Ülkü ve Kuloğlu Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuloğlu ile Nurcan Kuloğlu’nun oğlu Selim Kuloğlu, ömür boyu mutluluk için evet dedi.

Kaya İzmir Thermal Convention’da düzenlenen nikah törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dilek Ayyıldız, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlker Astarcı, AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ve MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan katıldı. Yaklaşık bin davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Ülkü ve Kuloğlu ailesi, davetlileri kapıda karşılarken yakından ilgilendi. Genç çiftin nikahını İzmir İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan kıydı. Çiftin şahitliğini İzmir Valisi Erol Ayyıldız,Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlker Astarcı, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan yaptı. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan evlilik cüzdanını gelin Rana Nur Ülkü'ye teslim ederken İzmir Valisi Ayyıldız da çifte mutluluklar diledi.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...