TürkTraktör, İzmir Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşmaya hazırlanıyor

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonu alanındaki lider firması TürkTraktör, 2- 6 Şubat tarihlerinde İzmir Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşmaya hazırlanıyor...

TürkTraktör, İzmir Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşmaya hazırlanıyor
30 Ocak 2022 - 19:11

TürkTraktör Yeni Modelleriyle İzmir Tarım Fuarı’nda

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonu alanındaki lider firması TürkTraktör, 2- 6 Şubat tarihlerinde İzmir Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyüğü, Avrupa’nın ise ilk dört tarım buluşmasından biri olan İzmir Tarım Fuarı TürkTraktör’ün yeni modellerine ev sahipliği yapacak. TürkTraktör ayrıca yerli üretim iş makinelerini, güncel tarım ekipmanlarını ve hassas tarım teknolojilerini sergilerken, fuara özel finans kampanyalarıyla da çiftçilere avantajlı fırsatlar sunacak.
 
Türkiye’nin en geniş katılımlı tarım fuarları arasında yer alan ve sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir araya getiren İzmir Tarım Fuarı’nda yeniden Ege çiftçisiyle hasret giderecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli; fuarda New Holland ve CASE markalarının yeni modellerini ilk kez görücüye çıkartacaklarını söyledi. Tüm belirsizliklere rağmen tarım sektörünün 2022’yi büyük bir umut ve heyecanla karşıladığını söyleyen Ahmet Canbeyli, TürkTraktör olarak yeni ve ileri teknolojiye sahip traktörler, tarım ekipmanları ve hassas tarım ürünleriyle bu heyecana katkı sağlayacaklarını belirtti.
 

TürkTraktör‘ün En Yeni Traktör Modelleri İzmir‘de Sergilenecek

TürkTraktör çatısı altında üretilen ve Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası olan New Holland, İzmir Tarım Fuarı'nda tüm ürün gamının yanında Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör serilerinden olan TDD serisinin Faz4 emisyon seviyeli motora sahip yeni TD5 serisi ile üst segment traktörlerin konfor ve teknolojisinin buluştuğu yeni T5.140 modelini sergileyecek. Ayrıca New Holland’ın klasik hatlara sahip kaportasıyla beğenileri üstüne çekecek olan 66S modeli de ilk defa İzmir’de görücüye çıkacak.
 
TürkTraktör'ün diğer markası Case IH ise yeni ve güncel modellerine ek olarak son emisyon kademesi olan Faz V motorlara sahip Farmall 120C ve yeni nesil Optum stili kaporta dizaynına sahip Vestrum 130’u çiftçilerle ilk defa buluşturacak. Ayrıca yerli üretim Faz 4 Common-Rail motora sahip yeni Farmall X serisi modern kaporta tasarımı ve ilave donanımlarıyla İzmir fuarında görücüye çıkıyor.
 

Fuara Özel Şubat Kampanyası

TürkTraktör İzmir Tarım Fuarı'na özel çiftçilere sağladığı kampanya kapsamında, şubat ayı boyunca geçerli 100.000 TL'ye kadar yüzde 0 faiz ve 2 yıl vade, 100.000-250.000 TL kredilere ise yüzde 1,39 faiz ve 5 yıl vade olanağı sağlıyor.
 

New Holland ve Case IH Tarım Makineleri de Fuarda

Çiftçiye zaman kazandıran yeni TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi İzmir Tarım Fuarı'nda çiftçinin beğenisine sunuluyor. Ayrıca daha yüksek balya ağırlığı ve balyalama kapasitesi sunan HD Büyük Balya ve TürkTraktör mühendisleri tarafından tasarlanan Kayar Şasili Pnömatik Hassas Ekim Makineleri de Türk çiftçisiyle İzmir Tarım Fuarı'nda buluşacak.
 
Tarlam Cepte 2.0’ın En Yeni Özellikleri
İlk defa 2019 yılında kullanılmaya başlanan Tarlam Cepte uygulaması dijital karar mekanizması olarak çiftçimize destek veriyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden hava durumuna, bitki yetiştiriciliği önerilerine, ilaç ile hâl fiyatlarına ve verimliliği artıracak birçok önemli bilgiye kolaylıkla ulaşabiliyor.
 
TürkTraktör'ün tarımda üreticiyi dijitalleştiren uygulaması Tarlam Cepte, 35 binden fazla çiftçiye 41 bin 487 tarlanın ve 9 bin 797 tarımsal ürünün takibinde destek sağlıyor.
 
Tarlam Cepte uygulaması kullanıcısına sağladığı bu kolaylıklara ek olarak tarım sektöründe bir ilke imza atıyor ve uygulama içinde kod üreterek kampanyalar düzenleyip kullanıcı sadakati oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl aralık ayında gerçekleştirilen yüzde 20'ye varan yedek parça indirimi kampanyası bu kapsamda gerçekleştirildi. Kullanıcılar bu kampanyalara uygulamaya içinde kampanyalar menüsünden erişebiliyor. Yeni kampanyalar bu yıl da hız kesmeden devam edecek.
 
Birçok yeni servis ve son teknoloji özelliklerine sahip olan Tarlam Cepte 2.0 uygulaması çok yakında kullanıma sunulacak.
 
Trimble Ürünleri de İzmir’de 
Dünyada tarım teknolojilerinin öncü şirketlerinden Trimble'ın Türkiye'deki yetkili satış ve servis distribütörü olan TürkTraktör, İzmir Uluslararası Tarım Fuarı’nda çiftçilerin çalışma performanslarını artıracak hizmetlerini de Türk çiftçisiyle buluşturacak. Trimble'ın otomatik dümenleme, telematics ve çiftlik yönetim sistemleri New Holland ve CASE IH markalarının traktörlerine adapte edilebiliyor. TürkTraktör fabrikalarında araç üstü montajı sağlanan Trimble ürünleri için şirket satış sonrası hizmetlerini de sunuyor.
 
Hassas Tarım Teknolojileri

Mevcut tarım arazisinde daha fazla ürün yetiştirilmesi, ilaç, gübre, tohum ve yakıt gibi girdilerin ideal seviyede kullanılması, bakım faaliyetleri sırasında oluşan bitki ezilmelerini azaltarak verimliliği artırmak gibi önemli avantajlar sunan Otomatik Dümenleme Sistemi, Akış ve Uygulama Kontrol Sistemleri gibi Hassas Tarım Teknolojileri de fuar boyunca tanıtılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...