TürkTraktör'den Bursa Tarım Fuarı'na özel kampanyalar

TürkTraktör, tarımda verimliliği artırmaya yönelik teknolojileri tüm çiftçiler için erişilebilir kılmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Şirket 2019 yılı başından beri hayata geçirdiği üstün teknolojiye sahip yeniliklerinin en sonuncusu olan, Türkiye’nin otomatik dümenleme sistemine sahip ilk yerli üretim traktörlerini, Bursa Tarım Fuarı 2019’da ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

TürkTraktör'den Bursa Tarım Fuarı'na özel kampanyalar
04 Ekim 2019 - 09:57

Sektördeki kesintisiz liderliğini 12. yılına taşıyan TürkTraktör, modern tarıma yön verme vizyonuyla hayata geçirdiği, çiftçilerin tarladaki verimini artırmayı amaç edinen ürün ve hizmetlerini Bursa Tarım Fuarı 2019’da ziyaretçilerle buluşturacak.

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, “Kuruluşunun 65. yılında TürkTraktör, çiftçinin ihtiyacına ve verimli üretim için modern tarıma yönelik aralıksız yatırımlarını sürdürüyor. Bu yılın başından beri gerek mekanizasyon ve akıllı tarım uygulamaları gerekse de kampanyalar ile çiftçimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Bursa gibi verimli topraklara sahip büyük bir tarım kentinde bizi, yeniliklere çok açık bir çiftçi profili karşılıyor. Bu nedenle de Türkiye’nin otomatik dümenleme sistemine sahip ilk yerli üretim traktörlerini ilk kez bu fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Ar-Ge çalışmalarının ve üretiminin ülkemizde gerçekleştiğine vurgu yapan Aykut Özüner: “New Holland MasterDrive ve Case IH ProGuide modellerimizle bu son teknolojiyi her kesimden çiftçinin erişebileceği uygun bir fiyat ile piyasaya sunuyoruz. Fabrika çıkışlı bir özellik olarak sunulan otomatik dümenleme sistemi verimin anahtarı olacak, tarımsal faaliyetlerde kullanılan tohum, ilaç ve gübreden yakıta kadar tarımsal girdilerin gerektiği kadar kullanılmasını ve toplam maliyetin düşürülmesini sağlayacak” dedi.

Bahçe traktörlerimiz Bursa ve bölge tarımı için biçilmiş kaftan

Fuara getirdikleri ürünlere kısaca değinen Özüner: “Uluslararası ödüllü yılın traktörü New Holland TTJ serisinin 5. yılına özel olarak, 150 adet sınırlı üretimi yapılan TTJunior modelimizi de fuarda sergiliyoruz. Eşsiz ölçüleri, güçlü ve ekonomik motoruyla geçtiğimiz yıllarda kullanıcıların vazgeçilmezi olan TTJunior, koyu gri ve New Holland mavi renklerine sahip özel tasarımıyla standımızda fuar ziyaretçilerini karşılayacak. Maksimum performans ve yakıt ekonomisini bir arada arayan çiftçilerimizin ilgisini çekecek bir diğer ürünümüz ise TD4.100F. Bu modelimiz, yüksek basınçlı common-rail yakıt enjeksiyon teknolojisiyle donatılmış, 4 silindirli, tam 98 beygir gücü ile şu ana kadar yalnızca ithal traktörlerin yanıt verebildiği bahçe faaliyetlerinde yerli ve ekonomik bir çözüm oldu” diyerek iki ürüne özellikle dikkat çekti.

“Bizim için ayrı bir yeri olan Bursa’da, bahçe tarımının önemli bir paya sahip olduğunu biliyoruz.” sözleriyle konuşmasını sürdüren Özüner: “Bu sebeple yukarıda saydığım ürünler gibi T450 S/B ve T480B traktörlerimizin tanıtımını geçtiğimiz senelerde yine burada gerçekleştirmiştik. Bir başka bahçe traktörümüz bu yıl lanse edilmesine rağmen çiftçilerimizin beğenisini kazanarak pazarda önemli pay edinen T580B ile Bursa bölge çiftçileri ilk kez BurTarım 2019’da buluşacak. Tüm bu ürünlerimizin ve tarımsal faaliyetlerin her alanında kullanılabilen tarımsal ekipmanlarımızın yanı sıra New Holland marka iş makinelerimizi görmek için sizleri Case IH ve New Holland stantlarımıza bekliyoruz’ dedi.

TürkTraktör’den Bursa Tarım Fuarı’na özel kampanyalar

Son olarak da Bursa Tarım Fuarı 2019 özelinde yararlanılabilecek farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli kampanyalar olduğunu belirten Özüner: “Önceliğimiz yeni ürünlerimiz kadar çiftçilerimizin mekanizasyona erişimini de kolaylaştırmak. Kredi tutarlarına göre geçerli olacak %0,87’den başlayan çok cazip güncel faiz oranlarımız mevcut. Fuar ziyaretçileri tüm serilerde geçerli, 5 yıl vade imkanı sağlayan TürkTraktör Finans’ın yeni avantajları hakkında detaylı bilgiye stantlarımızdan ulaşabilirler. Yine bu fuar özelinde farklı modellerimizi içeren indirimlerimiz olacak. Özellikle bahçe serilerinin öneminden yola çıkarak New Holland TTJunior ve TD4 bahçe serilerimizde ve Case IH JX90,100,110 modellerimizde %5 indirim, Case IH JX bahçe modellerimizde ise %7 indirim imkanı sunduk. Teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı amaçladığımız hizmetlerimizden biri olan Tarlam Cepte Mayıs ayından beri belli model traktörlerimizi satın alanlar ve baz hizmeti kullananlar için ücretsiz sağlanıyor. Uydudan tarla görüntüleme gibi ileri düzey hizmet almak isteyen ve aktivasyon kodu olmayanlar için ise yıllık üyelik yapmaları halinde bu hizmetimiz yine Bursa fuarına özel olarak günlük 1 TL bedel ile satışta olacak” dedi ve sözlerini Bursa’da çok yakın zamanda açtıkları New Holland Yaren Kütüphanesi ile bölgedeki eğitime yaptıkları katkıya değinerek tamamladı.

-*-

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...