Türkiye Finans İzmir'de 12. şubesini açtı

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile büyümesini sürdüren Türkiye Finans, yeni bir perakende şubesini daha İzmir Gıda Çarşısı’nda hizmete soktu. Böylece Türkiye Finans’ın İzmir’deki şube sayısı 12 olurken, Türkiye genelindeki şube sayısı toplam 69 ilde 298’e ulaştı

Türkiye Finans İzmir'de 12. şubesini açtı
25 Temmuz 2018 - 11:13

Geçtiğimiz günlerde Hayata Katılım Bankası stratejisi ile kurum kimliğini yenileyen Türkiye Finans, bu stratejiyi yeni şubeler, yenilikçi ürün ve hizmetlerle destekliyor. Perakende bankacılıkta yılın ilk yarısında 9 yeni şubeyi müşterileriyle buluşturan Türkiye Finans, İzmir’de açtığı Gıda Çarşısı şubesi ile şube sayısını toplam 69 ilde 298’e çıkardı.

Türkiye Finans, yılsonuna kadar hem ticari ve hem de perakende şube ağına toplamda 22 yeni şube eklemeyi planlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, “Şubelerimizi dağıtım ağımızın en önemli kanallarından biri olarak görüyoruz. Bu nedenle 2018 yılında şubeleşmeye devam edeceğiz. Yeni açılacak şubeler ile daha fazla noktada müşterilerimize hizmet verip, iş ağımızı büyüteceğiz. Yurtiçinde portföy kalitemizden ödün vermeden pazar payımızı artırmayı; inovatif ürün ve hizmetlerle, iyi yetişmiş insan kaynağımızla ve açacağımız yeni şubeler ile mükemmel müşteri deneyimi sağlayarak hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz.”

Yeni dönemde “Hayata Katılım Bankası” stratejisini benimseyen Türkiye Finans, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren ve onların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...