Türkçimento Yönetim Kurulu Anıtkabir'de

Kuruluşunun 65’inci yılını kutlayan Türkçimento’nun Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkçimento Yönetim Kurulu Anıtkabir'de
11 Mayıs 2022 - 13:10

Türkçimento 65’inci Yılını Kutluyor..

Kuruluşunun 65’inci yılını kutlayan Türkçimento’nun Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti.  Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik Anıtkabir Şeref Defterini imzalayarak, ’’Birlik olarak bu yıl 65. Yılımızı kutlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çimento sektörü olarak Türkiye’nin kuruluşundan bu yana bu ülkenin temelinde biz varız. Kuruluşumuzun 65’inci yıldönümünde Ata’nın huzurunuza gelmenin onurunu yaşıyoruz.’’ dedi.
 
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği olarak 1957 yılında, dernek statüsünde kurulan TÜRKÇİMENTO bu yıl 65’inci yılını kutluyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik Başkanlığında Yönetim Kurlu üyelerinden oluşan bir heyet Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Yücelik ziyaret sırasında Anıtkabir Şeref Defterini imzaladı.

Yücelik; 65’inci yıl nedeniyle yaptıkları ziyarette duygularını şu sözlerle kaleme aldı: ’’Birlik olarak bu yıl 65. Yılımızı kutlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çimento sektörü olarak Türkiye’nin kuruluşundan bu yana bu ülkenin temelinde biz varız. Kuruluşumuzun 65’inci yıldönümünde huzurunuza gelmenin onurunu yaşıyoruz. 
Ulu Önderimiz, bu anlamlı günümüzde bize açmış olduğunuz yolda ülkemiz için emin adımlarla yürüyeceğimize söz vererek huzurlarınızda saygıyla ve şükranla eğiliyoruz.’’
 
TÜRKÇİMENTO Hakkında: TÜRKÇİMENTO,1957 yılında Dernek statüsünde kurulmuş sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’deki 50’si entegre, 15’i öğütme tesisi olmak üzere, toplam 65 tesisi temsil etmektedir. TÜRKÇİMENTO, ülkenin kalkınma ve yapılandırılmasında en önemli malzemeyi üreten çimento sektörünün Sivil Toplum Kuruluşu biçiminde örgütlenmiş bir temsilcisidir. Türkiye çimento sektörünün uluslararası temsilcisi olarak Avrupa Çimento Birliği’ne 1972 yılından beri üye olan TÜRKÇİMENTO aynı zamanda araştırma geliştirme hizmetlerinden başlayarak, eğitim, uluslararası iş birliği, sertifikasyon, sektörel veri derleme, üniversite, sivil toplum örgütleri ve diğer ilgili kuruluşlarla iş birliği gibi birçok sorumluluğu da başarıyla üstlenmiştir. Avrupa Çimento Birliği'nin (CEMBUREAU) üyesi olan TÜRKÇİMENTO, Türkiye çimento sektörünün uluslararası ilişkilerini de yürütmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"