Turizm Yatırımları Forumu'nda yatırımcılar buluşacak

Türkiye ve dünyanın önemli yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu’nda bir araya gelecek...

Turizm Yatırımları Forumu'nda yatırımcılar buluşacak
22 Aralık 2019 - 19:33

Turizm sektörünün öncü kuruluşlarından Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Türkiye turizmini yatırım ve finansman boyutunda bir üst noktaya taşımak için Turizm Yatırımları Forumu’nu (TIF), 28-29 Ocak 2020’de yeniden hayata geçiriyor.

30. yılını geride bırakan Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), turizm sektörüne 60 milyar dolarlık yatırım yapmış üyeleriyle, inovatif, markalaşmış, finansal olarak güçlü ve sürdürülebilir turizm anlayışını tüm ülke sınırlarına yaymak amacıyla daha evvel 7 kez yapılmış olan Turizm Yatırımları Forumu’nu bu sene “Tourism Investment Forum-TIF2020” adıyla yeniden gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Turizm yatırımcıları, işletmecileri ve kanaat önderleri, Türkiye turizm sektörünün önümüzdeki 20 yılını şekillendirmek, geleceğe dönük network kurmak, iş ve finansman imkânlarını değerlendirmek üzere bu forumda bir araya gelecek. Uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar, fonlar, uluslararası otel markaları, turizme şekil veren uluslararası fikir liderleri, inovatif ve teknolojik oyun kurucuları ve gayrimenkul geliştirme şirketleri, denetim ve sigorta firmaları Türkiye’de yatırım fırsatlarını değerlendirecek.

“Bu forum Türkiye ekonomisi ve turizm sektörü için önemli bir kilometre taşı olacak”

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, Türkiye’de ulusal ve uluslararası turizm yatırımcılarını ve fikir önderlerini bir araya getiren ve TTYD’nin imza etkinliği olan Turizm Yatırımları Forumu ile ilgili şunları söyledi: “1990’lı yıllarda başladığımız ve başarıyla düzenlediğimiz, daha sonra da yabancı ortaklı olarak uyguladığımız Turizm Yatırımları Forumu organizasyonunu 2020’de yeniden hayata geçiriyoruz. Turizm sektörümüzün yeniden ivme kazandığı ve yeni hedeflere doğru yelken açtığı bu dönemde, ihtiyaç duyduğumuz dönüşüme ve sıçrayışa zemin sağlayacak yeni işbirliklerini bu Forum’la sektörümüze getirmek istiyoruz.

TTYD olarak Turizm Yatırım Forumu’nda bir yandan yeni ve güçlü finans ve marka işbirlikleri ve networkler geliştirirken diğer yandan sektörel ihtiyaçları belirleyerek turizm yatırımlarımıza yeni bir yön vereceğiz. Bu organizasyonun Türkiye ekonomisi ve turizm sektörü için önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"