Turizm Kültür Elçisi Eryavuz, Tanıtımın Önemine Dikkat Çekti

İzmir ve Şanlıurfa arasında gönüllü Turizm Kültür Elçisi olan İşadamı Halil Eryavuz, Şanlıurfa Kültür Turizm ve Lezzet Festivali'ne katıldı. Kentlerin tanıtımının çok önemli olduğuna dikkat çeken Eryavuz, festivalde AK Parti Şanlıfurfa Milletvekili Gülender Açanal ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'a İzmir Saat Kulesi minyatürü hediye etti.

Turizm Kültür Elçisi Eryavuz, Tanıtımın Önemine Dikkat Çekti
02 Kasım 2019 - 20:10

Şanlıurfa Kültür ve Turizmini Destekleme Derneği (ŞANDES) Genel Başkanı ve Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Aksan tarafından davet edilen Gönüllü Turizm Elçisi Halil Eryavuz, Şanlıurfa Kültür Türuzm ve Lezzet Festivali'ne katıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi Yıldırım Deniz ile birlikte temaslarda bulunan Eryavuz, ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den festival hakkında bilgi aldı.

İZMİR'DEKİ FUARA DAVET ETTİ
Eryavuz, festivalin açılışının ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'a İzmir Saat Kulesi Minyatürünü hediye etti. İzmir'de Şanlıurfa’mızın Gönüllü Turizm Kültür Sanat Elçiliğine çaba sarf ettiğini anlatan Eryavuz, ""5-6-7 Aralık 2019'da İzmir Enternasyonel Fuar Alanında gerçekleşecek olan, turizm fuarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de katılacak. İzmir'de faaliyet sürdüren Şanlıurfa Federasyonu'nun organize edeceği bu etkinliğe katılmaları için Milletvekili Gülender Açanal, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve KOBİDES, ŞANDES Genel Başkanı Cengiz Aksan'ı İzmir 'e davet ediyorum" dedi.

DÜNYA MEDENİYETİNİN İZLERİNİ TAŞIYOR
Şanlıurfa'nın dünya medeniyetinin izlerini taşıdığını anlatan Eryavuz, "Hz. İsa' nın kutsadığı, Hz. İbrahimin Nemrut tarafından ateşe atılıp, ateşin suya, odunun balığa dönüştügü, Bizans antik kentin yer aldığı Şuayb Şehri, Hz Eyüp'ün çile mağarasında sabır ettiği, dünyanın ilk üniversite kalıntılarının bulunduğu Harran, UNESCO tarafından Temmuz 2018 yılı itibariyle Dünyanın 8. Harikasına giren ve dünyanın ilk tapınak yerleşim yeri olarak tanımlanan Göbeklitepe, Ortadoğuyu sulama kanalları ile birbirine bağlayan mücevher Atatürk Barajı, Halfeti, Harbetsuvan Tepesi ve sayamadığım güzelliklerin tümü ile İstiklal Madalyalı kadim kentimiz, değerli misafirlerini ağırlamaktan büyük memnuniyt duymaktadır" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"