TÜGİAD üyeleri e-ticaretin inceliklerini öğrendi

TÜGİAD Ege Şubesi’nin kendi üyelerine özel düzenlediği TÜGİAD Ege Bilgilendirme Toplantıları, son olarak E Ticareti Başarıyla Hayata Geçirme Kılavuzu başlığı ile çevrimiçi olarak devam ediyor.

TÜGİAD üyeleri e-ticaretin inceliklerini öğrendi
17 Temmuz 2021 - 18:25

TÜGİAD Ege Bilgilendirme Toplantıları sürüyor…

TÜGİAD Ege Şubesi’nin kendi üyelerine özel düzenlediği TÜGİAD Ege Bilgilendirme Toplantıları, son olarak E Ticareti Başarıyla Hayata Geçirme Kılavuzu başlığı ile çevrimiçi olarak devam ediyor. CloudCrazy Kurucu Ortak-Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Üstünkar ve yine CloudCrazy Kurucu Ortağı, TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akçakaya, “E Ticareti Başarıyla Hayata Geçirme Kılavuzu’ adını verdikleri sunumda e ticarette başarılı olmanın incelikleri ve dikkat edilecek hususları anlattı.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Malih Sebastien Durmuş, TÜGİAD Ege Şubesi üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına pandemi döneminde de aralıksız devam ettiklerini belirtti. Pandemi nedeniyle e ticaretin büyük bir sıçrama yaptığına dikkat çeken TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, “E ticaret, dijitalleşme ile beraber geleceğin ticaret şeklini oluşturuyor. Ancak bu alanın da kendine göre incelikleri ve dikkat edilmesi gereken hususları mevcut. Biz de bu konuda üyelerimizi bilgilendirmek, e ticarete girerken dikkat edecekleri hususların altını çizmek istedik” diye konuştu.

E ticaretin pandemi ile büyük bir ivme kazandığını ifade eden CloudCrazy Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Üstünkar, e ticarete girmeden önce bir çok fizibilite ve çalışma yaparak doğru hedefleri ve sizi o hedeflere götürecek enstrümanları belirlemek gerektiğini ifade etti. Müşteri kaybetmemenin çok önemli olduğunu ifade eden Üstünkar, “Müşteri işletmenin can damarıdır, yeni müşteri edinmek de ekstra zordur. O sebeple elinizdeki müşteriyi kaybetmemeniz gerekiyor. Doğru ürün ve müşteri memnuniyetinde uyum sizi başarıya götürür” diye konuştu.

CloudCrazy Kurucu Ortağı, TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Derya Akçakaya ise e ticarete girdikten sonra dikkat edilmesi gereken noktaları sıraladı. Müşterilerden gelen mesaj ve yorumlara hızlı dönüş yapılması gerektiğine dikkat çeken Akçakaya, “Mümkün mertebe self servis sistemler kurun, ancak iade ve geri ödeme sisteminizi hızlı, iyi tanımlanmış ve müşteriyi yormayacak şekilde düzenleyin” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...