Tuğba Kuruyemiş, Narlıdere'de mağaza açtı

TUĞBA KURUYEMİŞ’İN İZMİR NARLIDERE MAĞAZASI ÇOK SAYIDA DAVETLİNİN KATILIMIYLA AÇILDI

Tuğba Kuruyemiş, Narlıdere'de mağaza açtı
28 Aralık 2018 - 20:32

2018 yılında Aydın ve Didim mağazalarının da açılışını gerçekleştiren Tuğba Kuruyemiş, yeni açılan mağazalarla büyümesini sürdürdü. “Güler yüzlü hizmet” anlayışı hizmet verdiklerinin altını çizen şirket yetkilileri 2019 yılında da yeni mağaza açılışlarının devam edeceğini kaydetti.

650 çeşitten oluşan ürün yelpazesi ile birçok şehirde bulunan mağazalarında faaliyet gösteren Tuğba Kuruyemiş’in İzmir Narlıdere mağazası açılış törenine çok sayıda davetli ve şirket çalışanlarının yanı sıra Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tonkul, Baharat ve İş Geliştirme Müdiresi Tuğba Nur Tonkul, Fabrika Müdürü Nadir Keser ve Fabrika Müdür Yardımcısı Burak Celenk katıldı.

Açılışta konuşan Reklam ve Halkla İlişkiler Müdiresi Meryem Yağmur Uzun kaliteden ve tazelikten taviz vermeden üretim yaptıklarını vurgulayarak, “İzmir halkıyla bir kez daha buluştuğumuz ve Narlıdere’de olduğumuz için çok mutluyuz. Gerek sosyal medya aracılığıyla bizlere ulaşarak gerekse de açılışımıza bizzat gelerek bizi yalnız bırakmayan halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum’’ dedi. Meryem Yağmur Uzun, güler yüzlü hizmet anlayışlarının önümüzdeki dönemde de geliştirilerek devam edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...