Trafolar Sanat Galerisine Dönüşüyor

İl genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla kente değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi 5789 Sokak’ta  bulunan elektrik trafolarını birer sanat eserine dönüştürüyor.

Trafolar Sanat Galerisine Dönüşüyor
19 Kasım 2020 - 21:24
İl genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla kente değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi 5789 Sokak’ta  bulunan elektrik trafolarını birer sanat eserine dönüştürüyor.  Estetik olarak kötü görünümde olan trafoları rengarenk resimlerle süsleyen Büyükşehir Belediyesi, ardından da aydınlatma çalışmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuşturuyor.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi 5789 Sokak’ta yapımına başladığı peyzaj uygulamasını tamamladı. Mevcut güzergahı yemyeşil bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan kötü görünümdeki trafolara da estetik bir görünüm kazandırıyor.  Manisa'nın simge yapıları ve doğa manzaraları ile  kötü görünümdeki trafoları boyayan Büyükşehir Belediyesi,  elektrik trafolarının soğuk, kirli ve çirkin görüntüsünü ortadan kaldırıyor.

Kötü Görünüm Ortadan Kalkıyor
Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Kötü görünümdeki trafolarda, kent yapısına uygun motifleri ustalıkla işliyoruz. Resim uygulamasının ardından da aydınlatma çalışmasını tamamlayarak, vatandaşlarımızın beğeniyle karşılayacağı bir sanat galerisi haline dönüştürüyoruz. Kısa süre içerisinde mevcut güzergahtaki diğer trafolarda da süsleme çalışmamızı tamamlayacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...