Torbalı'da pedallar kurtuluş için çevrildi

Torbalı Belediyesi, Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 7 Eylül’de, kent genelinde bisiklet turu düzenledi. Gerçekleşen bisiklet turuna 7’den 70’e yüzlerce kişi katıldı

 Torbalı'da pedallar kurtuluş için çevrildi
08 Eylül 2020 - 12:10
Torbalı Belediyesi, Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 7 Eylül’de, kent genelinde bisiklet turu düzenledi. Keyfi Pedal Bisiklet Grubu ve Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü Derneği işbirliği ile gerçekleşen bisiklet turuna 7’den 70’e yüzlerce kişi katıldı. Şehitlik Anıtı önünde başlayan bisiklet turu geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Tekin de bisikleti ile tura katılanlar arasındaydı. Kent genelinde gerçekleşen tura belediyenin müzikli araçları da marşlarla eşlik etti. Bazı bisiklet sürücüleri çocuklarıyla tura katılırken, bu durum renkli görüntüler oluşturdu. Öte yandan tura katılamayan ilçe sakinleri kaldırımlar ve evlerinin balkonlarından Kurtuluş Turu’na katılanlar alkışlayarak destek oldu.

ANADOLU ATEŞİ GÖSTERİSİNE DAVET
Pandemi nedeniyle bu yıl coşkulu bir kutlama yapamadıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Tekin, “Gerçekten güzel ve anlamlı bir tur oldu. Bayrağa, doğdukları ve yaşadıkları bu topraklara sahip çıkan ve bunu her zaman bize hissettiren Torbalılılara çok teşekkür ediyoruz. Bu bizim için bir ilkti. İlerleyen dönemlerde bu etkinliği sürdürmeye devam edeceğiz. Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunu bir kez daha kutluyoruz. Ayrıca İzmir’imizin düşman işgalinin kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül’de gerçekleştireceğimiz ve park halindeki araçlarımızda izleyeceğimiz Anadolu Ateşi Dans Grubu’nun gösterisine tüm İzmir’i bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"