TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı 26 Ocak'ta başlıyor

TOBB, pandemi süreci ile birlikte daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ’lere aktarabilmek için 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenleyecek...

TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı 26 Ocak'ta başlıyor
19 Ocak 2021 - 13:13
TOBB, pandemi süreci ile birlikte daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ’lere aktarabilmek için 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenleyecek.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu girişimcilerin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamalarını kolaylaştırmak istediklerini söyledi. Katılımın ücretsiz olacağı sanal fuarda, stant sahipleri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçilebilecek.

 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde internet ortamında TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı gerçekleştirecek. Girişimcilerin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamalarını amaçlayan Fuar kapsamında yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret sektöründen 100’e yakın şirket stand açacak. Hedef; KOBİ'lerin ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirliklerini geliştirmeleri.
 
-Hisarcıklıoğlu’ndan KOBİ’lere ‘dijital teknolojileri kullanın’ çağrısı 
Dijitalleşme Sanal Fuarı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Pandemi ile birlikte şirketler için yeni bir dönem başladı. Ticaretin devamı etmesi için dijitalleşme bir zorunluluk haline geldi. Şirketlerimiz de bu dönemde hızla teknolojik dönüşüme ayak uydurmaya başladı. Bu dönüşümü gerçekleştiren her sektörden ve ölçekten şirketler yeni müşterilere ulaşırken verimliliklerini de arttırdı. TOBB olarak özel sektörünün yeni ekonomiye daha hızlı uyum sağlaması için çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Şimdi de TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı’nda teknoloji şirketlerimizle KOBİ’lerimizi bir araya getiriyoruz. Tüm üyelerimizi bu etkinliğe davet ediyorum'' dedi.
 
-Fuar tüm ziyaretçilere ücretsiz
 Ziyaretçiler sanal fuarda tüm stantları gezebilecek, firma yetkilileri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçebilecek. İki gün sürecek etkinlik esnasında gerçekleşecek B2B toplantıları ile KOBİ’lere dijitalleşme araçları daha yakından tanıma fırsatı sunulacak.
Ayrıca; Ekonomide Dijital Dönüşüm, Yeni Normal: Dijitalleşme Paneli, Yazılım Sektörünün Uluslararası Rekabette Konumlanması,  Dijitalleşmenin Anahtarı: 5G ve Nesnelerin İnterneti başlıklı webinarlar olacak. Ziyaretçilerle "yazılım", "e-ticaret" ve "telekomünikasyon" sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri paylaşılacak. Etkinliğe katılım ücretsiz olacak.
 
Etkinliğe https://sanalfuar.tobb.org.tr/ adresinden katılınabilir. Etkinlikle ilgili tüm detaylara tobb.org.tr/sanalfuar adresinden ulaşılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"