TMVFL Türkiye Şampiyonası Antalya'da başladı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Federasyonu’nun 2021-2022 sezonu şampiyonunun belirleneceği Türkiye Şampiyonası Antalya’nın Side İlçesi’nde başladı.

TMVFL Türkiye Şampiyonası Antalya'da başladı
10 Mayıs 2022 - 11:50

TMVFL Türkiye Şampiyonası Antalya’da başladı 

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu’nun 2021-2022 sezonu şampiyonunun belirleneceği Türkiye Şampiyonası Antalya’nın Side İlçesi’nde başladı.  Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen 16 takım kupalara uzanmak için sahaya çıktı.



EGEDEN ÜÇ TAKIM SAHADA

TMVFL Futbol Ligi bu yıl Marmara Kırmızı ve Beyaz, Doğu, Orta ve Batı Karadeniz, Ege ve Doğu Anadolu olmak üzere 7 ayrı grupta oynandı. Gruplarında ilk iki sırayı paylaşanlar ve en iyi üçüncü takımlar şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Ege’den Manisa, Milas Gücü ve Foça, Marmara’dan Çekmeköy ve Sarıkamış İstanbul, Doğu Anadolu’dan Iğdır İdmanyurdu ve Iğdır Bahar Gençlik, Karadeniz’den Kastamonu, Sinop Gerze, Bartın Şehit Uğur Akyer, Yeni Çorum, Gümüşhane, Ereğli Zafer Men, Karabük Yaşa ve Yaşat ve Çaycuma master  veteran takımları ligdeki başarılarını federasyonun Türkiye, Vatan Kupası ve Federasyon Kupası  şampiyonluklarından biriyle taçlandırmak için tekrar topbaşı yaptı.
 9 – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada ilk üç gün eleme grupları, dördüncü gün yarı finaller ve 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü final maçları oynanacak.

TMVFL Başkanı Kenan Gürsu; ekonomik zorluklar ve pandemi koşulları nedeniyle bazı takımların şampiyonaya gelemediğini belirterek katılan takımlara başarılar diledi. Kenan Gürsu; “ Herkese Antalya Side’den merhaba. Bugün 9 Mayıs 2022. 2021 -2022 Türkiye Şampiyonunu belirleyecek şampiyonayı başlatıyoruz. Türkiye çapında ligimizin takımlarından 16 takım geldi.  Normalde 24 takımla yapıyoruz şampiyonamızı. Ekonomik zorluklar ve pandemi dolayısıyla gelemeyen takımlarımız oldu.  Hayırlısı olsun. Biz tüm ekibimizle, sahalarımızla hazırız. Takımlarımıza güzel bir şampiyona  diliyoruz.  Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah futbolseverler bundan sonraki maçlarımızı da izlemeye devam etsinler. Güzel bir şampiyona geçirmeyi diliyoruz. “ dedi. 

TMVFL Türkiye Şampiyonası açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Ereğli Zafer Men ve Çaycuma takımları arasındaki eleme grubu maçıyla başladı.
 
Seyfi GÜL / İzmir Basın Grubu 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"