Teşkilat dizisinin Zehra'sı "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu

Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu Teşkilat dizisinin Zehra’sı güzel ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtcu oldu!

Teşkilat dizisinin Zehra'sı "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu
03 Şubat 2022 - 21:52

“İlk görüşmeme burun sargısıyla gittim”

Her hafta konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayan, farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu Teşkilat dizisinin Zehra’sı güzel ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtcu oldu!

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtcu oldu. Deniz Baysal Yurtcu, çocukluğundan kariyer basamağındaki ilginç anılara, özel zevklerine kadar hayatına dair her şeyi “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında anlattı.



“Özür dilemekten gocunmam”

Deniz Baysal Yurtcu, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim’in “En son ne zaman birinin gönlünü aldın?” sorusuna “Daha yeni. İşle ilgili bir durumdu. Yani bu tür şeyler bazen oluyor çünkü çok yoğun çalışıyoruz. Bazen bir aksilik olduğunda normalde asla takılmayacağın ufacık bir şeyde tatsızlık yaşanabiliyor. Kostümle ilgili bir sıkıntı çıktı, benim de ters bir anımdı aslında çok sevdiğim bir ekip arkadaşımdı ve bir anda böyle bir an yaşandı. Benim de zaten hemen gözlerim dolar hüngür hüngür ağladım. Neyse ki geçti gitti, sette birbirimize sarıldık hallettik çünkü ben özür dilemekten gocunmayan bir insanım. Sonuç olarak 150 dakika iş çekiyoruz ve herkesin sinirleri gerilebiliyor. Ama önemli olan bunların üstesinden gelmek.” cevabıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri alçakgönüllü tavırlarıyla etkiledi.


“İlk görüşmeme burun sargısıyla gittim”

Deniz Baysal Yurtcu, İbrahim Selim tarafından sorulan “İlk dizi görüşmene burun sargınla gitmişsin doğru mu?” sorusuna “İlk dizi değil de ilk ajans görüşmeme öyle gittim. Beni her zaman cesaretlendiren Zekeriya Hocalar hocam aradı; ‘İzmir’de yeni bir ajans açılmış, tüm ekip arkadaşların da geliyor yarın sen de geleceksin.’ dedi. Tabii benim de burnumda sargım var, her yerim ödem ‘Hocam nasıl geleyim?’ dedim. O da ‘Ben senin için bu kadar uğraştım, fotoğrafçılar ayarladım nasıl gelmezsin?’ dedi ve ben o halde gittim görüşmeye. Ajanstakiler de sargın çıkınca bir daha gel dedi, ben de daha sonra yine gittim ve oradan yol aldım.” diyerek kariyer basamağındaki eğlenceli anısıyla İbrahim Selim ve stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Programın beğeni toplayan “O mu, Bu mu?” bölümünde Deniz Baysal Yurtcu’ya sorulan “Birlikte paraşütle atlasan kiminle atlarsın?” sorusuna karşı oyuncu hem meslektaşları ve arkadaşları hem de Hollywood yıldızları arasında kalarak eğlenceli anlar yaşattı. Deniz Baysal’a Ezgi Şenler’den Hatice Şendil’e, Jude Law’dan Ezgi Eyüboğlu’na, Gerard Butler’dan Sümeyra Koç’a, Ryan Gosling’ten Çağlar Ertuğrul’a kadar onlarca isim soruldu. İsimler arasında eğlenceli seçimler yapan Deniz Baysal Yurtcu samimi yorumlarıyla herkesi güldürdü. 
 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

Etkinliğe katılım için misafirlerin girişte HES uygulaması üzerinden risksiz kategoride olduklarını göstermeleri gerekiyor. Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"