Tekne Kiralama Platformu Viravira.Co Artık 49 Ülkede

Kurulduğu günden itibaren yat kiralama sektörünün bir çatı altında toplanmasını sağlayarak sektörün şeffaflaşması ve daha güvenilir hale gelmesi için önemli adımlar atan viravira.co, faaliyet alanını ve tekne portföyünü genişleterek büyümeye devam ediyor.

Tekne Kiralama Platformu Viravira.Co Artık 49 Ülkede
09 Mart 2022 - 13:03

Yat kiralama sektörünü bir çatı altında toplayan, sektörün şeffaflaşması ve daha güvenli hale gelmesi konusunda da önemli adımlar atan Türkiye’nin lider tekne kiralama platformu viravira.co faaliyet alanını genişleterek büyümeye devam ediyor. 

viravira.co portföyüne eklediği 8 yeni ülke, 80 farklı lokasyon ve bin yeni kiralık tekne ile artık toplamda 49 ülkede, 1040 farklı lokasyon ve 12 bin tekne ile hizmet sunuyor.
2016 yılında tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyenleri bir araya getirmek amacıyla kurulan viravira.co, deniz turizmi sektörünün lider oyuncusu olarak hizmet sahasını genişletiyor.

Kurulduğu günden itibaren yat kiralama sektörünün bir çatı altında toplanmasını sağlayarak sektörün şeffaflaşması ve daha güvenilir hale gelmesi için önemli adımlar atan viravira.co, faaliyet alanını ve tekne portföyünü genişleterek büyümeye devam ediyor.

viravira.co portföyüne eklediği 8 yeni ülke, 80 farklı lokasyon ve bin yeni kiralık tekne ile toplamda 49 ülkede, 1040 farklı lokasyon ve 12 bin tekne ile hizmet vermeyi sürdürüyor. Hız kesmeden büyümeye devam ettiklerini vurgulayan viravira.co Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım ‘‘Kurulduğumuz günden bu yana hem sektörün sorunlarına çözüm üretmek hem de platformumuz aracılığıyla bizi tercih eden müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çok çalıştık. Bugün viravira.co olarak Akdeniz Çanağı başta olmak üzere 49 ülkede demirli 12 bin tekneyi bir araya getirmenin ve Türkiye’de bulunan Turizm Bakanlığı’ndan belgeli gulet, katamaran, yelkenli ve motoryat tipi 2 bin civarı mavi tur teknesini  sistemimize dahil etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca, yeni giriş yaptığımız saatlik kiralama segmentinde, 3.300 teknelik Türkiye filosunun önemli bir kısmını kısa zaman içerisinde portföyümüze eklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ dedi.


‘‘2022’de yüzde 400 büyümeyi hedefliyoruz”

viravira.co’nun 2022 hedeflerinden de bahseden Yıldırım, ‘‘2022 sonunda toplam yıllık ziyaretçi sayımızı iki milyonun üzerine çıkarmayı ve 50 bin kayıtlı yerli kullanıcı sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Yine 2022’de pandemi nedeniyle bir miktar yavaşlatmak durumunda kaldığımız uluslararası genişleme stratejimize ise özellikle aşılamanın da getirdiği olumlu etkiyle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni dil ve para birimi destekleri sunmak ve belirli ülkelerde Türkiye’de olduğumuz gibi aktif hale gelmek önceliklerimiz arasında. 2022 yılı sonunda ciro anlamında yüzde 400 büyümüş olmayı hedefliyoruz.’’ dedi.
 

Müşteri portföyünü genişletiyor!

2022’ye dair diğer hedefleri arasında müşteri portföyünü genişletmek olan şirket, 2021 yılında hizmete aldığı Knot sistemini daha da geliştirerek şu anda sunduğu B2C hizmetlere ek olarak B2B hizmet vermeyi de planlıyor. viravira.co, bir SaaS çözümü olan ve tekne sahiplerinin tüm işlerini tek bir panel üzerinden yönetebilmelerini sağlayan Knot sistemini daha da geliştirerek sistem üzerinden girilen verilerin sektördeki diğer oyuncularla paylaşılmasına imkan tanıyacak. Böylelikle hem fiziksel acentelere hem de online platformlara veriler sunacak olan viravira.co, B2C hizmet veren bir platformdan aynı zamanda B2B satış gerçekleştiren bir platforma dönüşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"