"Tegera" Şiir Kitabı Tanıtımı

İZMİR (Ege Ajans) – Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Ramazan Saral’ın da yazarları arasında yer aldığı “Tegera” şiir kitabının tanıtımı, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nuri Bilgin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

"Tegera" Şiir Kitabı Tanıtımı
25 Nisan 2019 - 12:55

Etkinlikte kitabın ortak yazarlarından olan Terriann Walling ve George Gerard da yer aldı. Açılış konuşmasını Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nevin Koyuncu’nun yaptığı etkinliğe, Edebiyat Fakültesi öğrencileri ve akademisyenler dinleyici olarak katıldılar.

Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Kanada Saskatoon Public School’da öğretmen olan Terriann Walling, ABD San Francisco’da bir şirkette yönetici olan George Gerard ve Arş. Gör. Ramazan Saral, İngilizce dilince yazılan kitaptan bölümler seslendirdi.  Kitabın çizimlerini yapan EÜ Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi Yaren Gezer de katılımcılar arasındaki yerini aldı.

Arş. Gör. Ramazan Saral, “Kitabın diğer yazarlarıyla iki sene önce Ege Üniversitesi’nde bir konferansta tanıştık. Beraber bir şeyler yapmak istedik. Yazdığımız şiirleri 7 farklı bölüm ve 7 farklı mekân altında topladık. Daha sonra duyguları daha iyi ifade edebilmek adına öğrencimiz Yaren Gezer’in çizimleri ile kitabımızı zenginleştirdik” dedi.

Etkinlik sonunda Arş. Gör. Saral,  Walling ve Gerard kitaplarını imzaladılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...