Tavuk Dünyası Ankara'daki 15. restoranının kapılarını açtı

Tavuk Dünyası, Vega AVM’de konuklarını ağırlamaya başlayan yeni restoranıyla birlikte Ankara’daki şube sayısını 15’e çıkardı.

Tavuk Dünyası Ankara'daki 15. restoranının kapılarını açtı
26 Haziran 2020 - 09:36

Özgün konseptiyle yeme-içme sektöründe ayrıcalıklı bir deneyim sunan Tavuk Dünyası, korona virüs salgını kapsamında alınan önlemelerin yeniden tanımlandığı ‘normalleşme süreci’yle birlikte, restoranlarının kapılarını geçtiğimiz haftalarda tekrar misafirlerine açmıştı.

Tavuk Dünyası diğer bir yandan ise 2020 yılı hedefleri kapsamındaki yatırımlarını da sürdürüyor ve lezzet noktaları haritasına yeni restoranlarını katmaya devam ediyor. Ankara’daki ilk restoranını şirketin kuruluşundan hemen sonra 2012 yılında açan Tavuk Dünyası, başkentteki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Tavuk Dünyası bu kapsamda Ankara’daki 15. restoran yatırımını şehrin önemli alışveriş ve sosyalleşme merkezlerinden biri olan Ankara Vega AVM’ye yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu Ankara’da kapılarını konuklarına açan yeni restoranlarıyla ilgili bir değerlendirme yaptı ve “Başkent Ankara’da ilk şubemizi bundan 8 yıl önce açmış ve şehirdeki konuklarımızı ödüllü lezzetlerimizle buluşturmaya başlamıştık. Başkentte faaliyete başladığımız ilk günden itibaren bizlere olan ilgilerini daima artıran Ankaralı konuklarımızı bizler de her geçen yıl sayısı artan şubelerimizde ağırlamayı sürdürdük. 2020’nin ilk yarısına geldiğimiz şu günlerde ise Keçiören Subayevleri’nde bulunan Vega AVM’de açtığımız bu yepyeni restoranımızla, Ankara’daki şube sayımızı 2’si cadde üzeri ve 13’ü de AVM’lerde olacak şekilde 15 şubeye taşımış buluyoruz. Bu vesileyle markamıza duyduğu güvenle her dönem Tavuk Dünyası ailesine katılan ve katılmak isteyen tüm yatırımcılarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum”diyerek açıklamalarını tamamladı.

Ankara Vega AVM’de kapılarını konuklarına açan restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, AVM restoranlarının sayısını 157’ye Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 49 şehirde 213’e taşımış oldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...