Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar ilk günden dev komplekse yoğun ilgi gösterirken, geleceğin sporcularının bu tesislerde yetişeceğine vurgu yapıldı.

Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açıldı
19 Temmuz 2018 - 00:55

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. 13 bin 720 metrekare alanına sahip Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu bulunuyor. 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve izleyici tribününün yer aldığı dev komplekste yüzme sporunun yanında farklı spor dallarının da yapılacağı 1 adet halı saha, 2 adet basketbol sahası, 2 adet badminton sahası, 1 adet tenis kortu ve yürüyüş parkuru da bulunuyor. Hizmete giren tesisin ilk gününde başta yüzme olmak üzere dev komplekse yoğun ilgi gösteren vatandaşlar sıcak havada ilçenin ilk kapalı yüzme havuzunda yüzmenin keyfini çıkardı. Çocuklar ve velileri kendilerine gösterilen ilgi ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 “Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz “

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu güzel kompleksi Tavas ve Denizli'ye kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımız burada spor yapacak, sevdikleri ile birlikte çok güzel vakit geçirecek" dedi. Geleceğin sporcularının bu spor tesislerinde yetişeceğini, bunun yanında çocukların ve gençlerin tehlikeli sular yerine eğitimcilerin eşliğinde modern tesislerde yüzme öğreneceğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Çocuklarımıza ve gençlerimize bu şekilde imkan verirsek eminim sevdikleri spor alanlarında çok başarılı olacaklardır. Yeteneği keşfedilen çocuklarımız geleceğin şampiyonları olacaktır. Denizlimize ve Tavasımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlardan teşekkür

Yüzme Antrenörü Aslı Kozalı: Tesisimiz ilk günden yoğun talep aldı. Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri modern tesislerin ilçelerimize çok yararı olacak. Belki Tavas'tan geleceğin sporcularını yetiştireceğiz. Umutluyuz bu konuda.

Ahmet Çelebi (63): Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Memleketimizde önemli bir eksiklikti. Hayırlı olsun. Hizmetlerini aynı bu titizlikte devamını bekliyoruz. Çok memnunuz, bütün halk memnun teşekkür ederiz.

Hatice Burunsuz (65): 3 torunumu getirdim. Çok faydalı bir yer. Gelecekte yüzme öğrenmek çok iyi olacak. Tavas’ta bizim için çok iyi oldu.Yapanlardan Allah razı olsun.

Berkay Basmacı (13): Çok güzel bir yer, hem yüzme öğreniyor hem de arkadaş ediniyoruz. Çok eğlenceli bir yer. Bu havuzu açtığı için tüm çocuklar adına Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ederim.

İrem Nur Öpke (12): Burada olmak çok güzel bir duygu, yeni arkadaşlar ediniyoruz. Yüzmeyi öğreniyoruz. Buraya herkes gelsin, hem yüzme öğrenip  hem de yeni arkadaş edinebilirler. Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Hayrünnisa Beyru (9): Burası çok güzel, çok eğlenceli. Herkes burada çok mutlu, Osman Zolan Başkanımızdan Allah razı olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"