Tarzan ve Çevre Günlerinde Atıklarla Doğa İçin Söylediler

13'üncü Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 'Atıklarla Çalıyoruz' müzik dinletisi ve Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin 'Doğa İçin Söylüyoruz' müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Tarzan ve Çevre Günlerinde Atıklarla Doğa İçin Söylediler
01 Haziran 2022 - 20:59

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında 'Atıklarla Çalıyoruz' müzik dinletisi ve 'Doğa İçin Söylüyoruz' müzik dinletisi gerçekleştirildi. Geri Dönüşüm Sergisi'nin de açıldığı programda  daha temiz bir çevre vurgusu yapıldı.

 13'üncü Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 'Atıklarla Çalıyoruz' müzik dinletisi ve Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin 'Doğa İçin Söylüyoruz' müzik dinletisi gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin 'Geri Dönüşüm Sergisi'nin de yer aldığı program Yunusemre ilçesinde bulunan Tarzan Parkı'nda gerçekleştirildi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Güzelyurt Mahalle Muhtarı Aynur Tava, Şube Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Öğrencilerin Performansları Beğeni Topladı

Programda ilk olarak 'Doğa İçin Söylüyoruz' müzik dinletisi ile Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri sahne aldı. Seslendirdikleri şarkılarla parkta bulunanlara keyifli dakikalar yaşatan öğrencilerin performansı büyük beğeni topladı. Ardından 'Atıklarla Çalıyoruz' müzik dinletisi ile Manisa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sahne aldı. Atık malzemelerden ürettikleri müzik aletleri ile şarkılar seslendiren büyük alkış aldı. Programda son olarak Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin sergisi gezildi. Atık malzemelerden çeşitli eserler ortaya çıkartan öğrenciler, daha temiz bir çevre vurgusu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...