Swissôtel Resort Bodrum Beach, eğlence sezonunu Ozan Doğulu ile açıyor

Bodrum turizminin simge markası Swissôtel Resort Bodrum Beach yaz sezonunu 4 Temmuz’da Ozan Doğulu ile açıyor. Doğulu, muhteşem DJ performansıyla Bodrumlulara müzik ziyafeti verecek...

Swissôtel Resort Bodrum Beach, eğlence sezonunu Ozan Doğulu ile açıyor
01 Temmuz 2018 - 15:19

Bodrum turizminin ve eğlence hayatının simgesi olan Swissôtel Resort Bodrum Beach, 4 Temmuz Çarşamba akşamı düzenleyeceği “Summer Breeze Beach Party” ile sezonu açıyor. Ege Denizi’nin büyüleyici manzarası, Bodrum’un kendine özel doğasının modern bir mimariyle harmanlandığı atmosfere sahip Swissôtel Resort Bodrum Beach, her yıl olduğu gibi bu yaz da hem konukları hem de Bodrumlular için sürprizlerle dolu özel bir program hazırladı.

Gecenin yıldızı Ozan Doğulu

Heyecanla beklenen ilk partinin sürpriz ismi, ünlü isimler ile yaptığı remix ve aranje çalışmaları ile müziğin parlayan yıldızı Ozan Doğulu olacak. Gecede en sevilen şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Doğulu, muhteşem sahne performansı ile sevenlerine yine müzik ve dans dolu bir gece yaşatacak.

Swissôtel Resort Bodrum Beach, sezon boyu hız kesmeden devam edecek canlı performanslarla eğlencenin yanı sıra Bodrum’un en iddialı şefleri tarafından hazırlanan dünya mutfaklarından gurme lezzetlerin yer aldığı ‘beach menüsü’ ve ‘miksologlar’ tarafından yaza özel hazırlanan özel ve yaratıcı kokteyl seçkisiyle yaz boyunca Bodrum'un popüler adresi olmaya devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...