Survivor'ın başarılı güzeli Gizem Kerimoğlu, MAG'a özel açıklamalarda bulundu

Survivor’ın çarpıcı yarışmacılarından biri olarak tanıdığımız, Gizem Kerimoğlu, kariyerinde başarılı bir kadın olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor... Oyunculuk ve modellik üzerine eğitimler alan güzel isim MAG’a özel açıklamalarda bulundu.

Survivor'ın başarılı güzeli Gizem Kerimoğlu, MAG'a özel açıklamalarda bulundu
16 Eylül 2018 - 09:31

Serenay Sarıkaya’ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Gizem Kerimoğlu, MAG Eylül sayısına özel açıklamalarda bulundu.“Beni herkes sporcu kişiliğim ve Survivor yarışmasıyla tanıyor” ifadelerini kullanan Kerimoğlu, Serenat Sarıkaya’ya olan benzerliği hakkında ise şunları söyledi: “Serenay Sarıkaya gibi kariyerinde başarılı ve güzel bir kadına benzetilmenin nasıl bir dezavantajı olabilir ki? Bu durum beni, hedeflediğim kariyerimde başarılı olmak için daha da çok motive ediyor. Bu da hayatıma kattığı bir avantaj diyebilirim.”

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun kapak yıldızı olduğu MAG Eylül sayısı, birbirinden başarılı ismi konuk ettiği sayfaları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...