Süper Loto'da şans İzmir Gaziemir'e güldü

Süper Loto, 19 milyon 944 bin 580 TL ikramiye kazandırdı!

Süper Loto'da şans İzmir Gaziemir'e güldü
18 Nisan 2021 - 02:08

15 Nisan Perşembe gecesi düzenlenen Süper Loto çekilişinde şans, İzmir’in Gaziemir ilçesinden bir talihliye güldü. Gaziemir’de oynanan Süper Loto kuponuna 19 milyon 944 bin 580 TL’lik ikramiye isabet etti. Sisal Şans, 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirdiği Süper Loto çekilişinde de bir kişiye 17 milyon 160 bin 150 TL kazandırmıştı. Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada “İzmir, Gaziemir’e isabet eden büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederiz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz, bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi. Biletin oynandığı Milli Piyango bayi işletmecisi Zafer İleri, “Çok mutlu olduk. Daha önce de bu sevinci yaşamıştık. Bu dördüncü büyük ikramiyemiz oldu. Yeni oyunlardan dolayı müşterilerden talep arttı. Şanslı bir bayiyiz. Potansiyelimiz var. Bundan sonra da çıkar umarım” dedi.

Yaygın erişim ağı ve şans oyunları alanındaki global deneyimiyle Türkiye ekonomisine katkı sunmak üzere yola çıkan Sisal Şans’ın 15 Nisan Perşembe gecesi düzenlediği Süper Loto Çekilişi, 1 kişiye 19 milyon 944 bin 580 TL’lik ikramiye kazandırdı. “Oynamaya, şansa, eğlenceye yeniden başlayacağız” sloganıyla çalışmalarına devam eden Sisal Şans’ın düzenlediği Süper Loto çekilişinde 19 milyon 944 bin 580 TL’lik ikramiye; 4, 9, 37, 43, 45, 54 sayılarına isabet etti.  

Sisal Şans kazandırmaya devam ediyor
Şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen ve 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başlayan Sisal Şans, ikramiye kazanan biletin İzmir, Gaziemir’den oynanan kupona isabet ettiğini duyurdu. 

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Sisal Şans ailesi olarak bir kez daha büyük ikramiye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ederken, talihlimizin hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak ve herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz. Kısa süre önce Süper Loto’da bir kişiye 17 milyon 160 bin 150 TL’lik büyük ikramiyeyi kazandırmıştık. Faaliyete başladığımız 1 Ağustos 2020 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında toplamda 2 milyar 434 milyon 186 bin 646 TL ikramiye dağıtılmasını sağlayan kurumumuz oyunseverlere kazandırmaya devam edecektir. Bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz. Bizimle oynamaya devam edin” ifadelerine yer verildi.

“Yeni oyunlarla birlikte talep arttı”
Kuponun oynandığı İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bayinin işletmecisi Zafer İleri, büyük ikramiyenin sattıkları kupona çıkmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek, “Çok mutlu olduk. Daha önce de bu sevinci yaşamıştık. Bu dördüncü büyük ikramiyemiz oldu. Yeni oyunlardan dolayı müşterilerden talep arttı. Şanslı bir bayiyiz. Potansiyelimiz var. Bundan sonra da çıkar umarım" dedi. 

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!
Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri üyesi olunan “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...