Süleymanlı'da Dere Temizliği İle Tarım Arazilerine Karşı Önlem

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı mahallesinde 4 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Süleymanlı'da Dere Temizliği İle Tarım Arazilerine Karşı Önlem
09 Ocak 2022 - 19:59
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı mahallesinde 4 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Cemali Merter, “Temizlik çalışması ile artık tarım arazilerimizi su basmayacak, mahsullerimiz zarar görmeyecek” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı mahallesinde 4 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile bölgedeki tarım arazilerinin olası taşkınlara karşı önlem alındı.

“Tarım arazilerimizde sorun olmayacak, mahsüllerimiz zarar görmeyecek”
Süleymanlı mahalle muhtarı Cemali Merter, “Mahallemizden geçen dere yatağı buradaki tarım arazilerine çok yakın konumda. Yağışlı havalarda birikme yapan pis sular, mahsullerimize zarar veriyordu. MASKİ’ye bildirdik. Ekipler güzel bir çalışma yaptı. Zararlı maddeler temizlendi. Artık tarım arazilerimizi su basmayacak, mahsullerimiz zarar görmeyecek” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?