Soyer'den Menemen Çukurköy İlkokulu'na ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Menemen’in merkezine 18 kilometre uzaklıktaki dağ köyü Çukurköy’ü ziyaret etti.

Soyer'den Menemen Çukurköy İlkokulu'na ziyaret
10 Şubat 2022 - 16:06

Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri kendi elleriyle teslim etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen’e 18 kilometre uzaklıktaki Çukurköy İlkokulu’nu ziyaret etti ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitim malzemelerini okul yönetimine bizzat teslim etti. Başkan Soyer çiftçi olmak isteyen çocuklara ise “Hayalinizden de atalarınızın mirasından da vazgeçmeyin” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Menemen’in merkezine 18 kilometre uzaklıktaki dağ köyü Çukurköy’ü ziyaret etti. Çukurköy İlkokulu Müdürü Ramazan Şimşek'in İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiği bilgisayar, projektör, renkli yazıcı, yazı tahtası kalemi, bayrak, hijyen paketi, oyuncak, dolap ve kitap taleplerini kendi elleriyle okul yönetimine ulaştıran Başkan Tunç Soyer, çocuklar ve veliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Soyer, büyüyünce çiftçi olmak istediğini söyleyen çocuklara  “Hayalinizden de atalarınızın mirasından da vazgeçmeyin” dedi.
Başkan Soyer’e teşekkürlerini ileten İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Hakkı Kocataş ise “Verdiğiniz destekler okulumuz adına çok kıymetli. Öğrencilerin bu teknolojik aletlere çok ihtiyacı vardı” diye konuştu.


“Şiarımız tarım”

Okulun bahçesinde köylülerle de sohbet eden Başkan Soyer, “Tarımla ve hayvancılıkla uğraşın, sakın vazgeçmeyin. Biz üretim yapan her vatandaşımızın sonuna kadar arkasında durmaya hazırız. Bizim şiarımız tarım, çılgın projemiz manda yetiştiriciliğini yaymak” şeklinde konuştu.

Başkan Soyer, kent merkezine dönerken Haykıran Mahallesi Adem Saatçi İlkokulu öğrencileri yolunu keserek Soyer’i durdurdu. Başkan Soyer Adem Saatçi İlkokulu’nu da ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti.


Tablet de dağıtılmıştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen genelinde ihtiyaç sahibi ve başarılı 30 ilk ve ortaokul öğrencisine 31 Aralık 2021’de tablet dağıtmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"