Sosyal Medyanın Yıldızları "Aydan Dostlarla" Yemeğinde Bir Araya Geldi

Altı yıldır geleneksel hale gelen ve yemek konusunda sosyal medyanın en sevilen hesaplarını bir araya getiren “Aydan Dostlarla” yemeği 8 Mart Pazar günü Alancha Restaurant’ta düzenlendi. Şef Aydan Üstkanat’ın 2019 yılı boyunca özenle takip ettiği yemek temalı hesaplar arasından seçilen 10 isim en sevilen yemeklerini davetliler için yaptı.

Sosyal Medyanın Yıldızları "Aydan Dostlarla" Yemeğinde Bir Araya Geldi
11 Mart 2020 - 14:09

Sosyal medyadaki yemek odaklı, sahtelikten uzak ve iyi hesapları ortaya çıkarmak için Şef Aydan Üstkanat tarafından düzenlenen Aydan Dostlarla yemeği hepsi birbirinden değerli onlarca ismi bu yıl altıncı kez bir araya getirdi. Şef Aydan Üstkanat’ın 2019 yılı boyunca özenle takip ettiği yemek temalı sosyal medya hesapları arasından seçtiği 10 isim ve önceki senelerin yıldızlarının da konuk olduğu buluşma 8 Mart Pazar günü Alancha Restaurant’ta düzenlendi. Şef Aydan Üstkanat ve dostlarını buluşturan etkinlikte birbirinden lezzetli mevsim yemekleri davetliler için yapıldı.

Keşfedilmeye hazır en güzel sosyal medya hesaplarının ortaya çıkması için her yıl titizlikle sosyal medya hesaplarını taradığını belirten şef Aydan Üstkanat, “Tam altı yıldır her şeyin sahte ve sanal olduğu bir dünyada sımsıcak hesapları sosyal medyada arıyorum. Ancak bu altı yıllık çabamın ne kadar da değerli olduğunu etkinliğe katılan dostlarımdan anlıyorum. Her birinin takipçilerine karşı üslubu, seçtiği kelimeler ve bir fotoğraf karesinde oluşturdukları dünya bu hesapları benim için farklı kılıyor. Bu yıl da bu özel dostlarla bir araya gelerek mutfağa girdik ve birlikte pişirip birlikte yedik. Bu yılki buluşmayı özel kılan bir başka durum ise geçtiğimiz yıllardan farklı olarak etkinliğimizi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirmek oldu. Sosyal medyada yemeğe gönül vermiş birçok emekçi kadının bu özel günde bir araya gelmesi bugünü daha da anlamlı kıldı.” dedi.

Ana sponsorluğunu Tellioğlu Değirmen’in, alt sponsorluğunu Bee’o, Alancha Restaurant ve LIU Production’ın, ürün sponsorluğunu ise Gülor Şarapçılık, Geleneksel Pazar, Homemade Aromaterapi, Lal MicroFarm, Solive Zeytincilik, Bonatelli, Saff, Nuttsall, İzmirdeniste, Buffa, Barilla, baskasindarama.com ve Cevizlibağ’ın üstlendiği “Aydan Dostlarla” buluşmasının menüsü şöyle oldu;

Aydan Dostlarla Menüsü

  • Belkıs Özdamar // @bozdamare
  • - Keçi Peynirli Ballı Çıtır Sigara Böreği
  • - Elmalı Karnabahar Çorbası
  • Özge Beydağ Yılmaz // @ozgeninoltasi - Hardal Soslu Patates - Köz Biberli Karabuğday Salatası
  • Derya Kılıç // @melengec_food_blog - Balkabağı Mücveri - Kavurmalı HumusMüge Kaya // @mugmela - Pancar Carpaccio - Roma Usülü EnginarMüge Kaya // @mugmela - Pancar Carpaccio - Roma Usülü EnginarSelçuk Ceylan // @chefselcukceylan - Enginarlı Limon Soslu Ev Yapımı MakarnaSercan Çam // @sercancam - Kâğıtta Sebzeli SomonAylin Ceylan // @pastalin - Köri Soslu Patates - Erik Sızbalı - Çerkez TavuğuÖzge Kutlu //@osgebingol - Pancarlı Kuskus Salata - Şekersiz CocostarDoğa Huriye Özkaya //@margauxthecook - Mousse Au Chocolate - Şekersiz Bitter Çikolatalı, Zeytinyağlı Fransız Keki

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"