Sorel ile modern gladyatörler arenaya çıkıyor

Şık tasarımları ve geçmişten aldığı tecrübe ile birleştiren SOREL, yeni sezonda, modern zamanların gladyatörlerini arenaya davet ediyor. Natürel tonlarda tamamı gerçek deri Gladyatör sandaletler iddialı ve rahat kombinlerin değişmez tamamlayıcısı olacak!..

Sorel ile modern gladyatörler arenaya çıkıyor
02 Temmuz 2018 - 11:40

Trendlerin öncüsü SOREL, Yaz koleksiyonunda konforlu ve iddialı bir şıklığın  formülünü sunuyor.  Tamamı hakiki deri sandaletler geçmiş zamanların keskin ve güçlü tarzını modern hayat ile harmanlıyor.

Roma sandaletlerinin modernize edilmesi ile yepyeni ve şehirli bir kimlik kazanan bağcıklı  Gladyatör sandaletler sıcak yaz günlerinde kurtarıcınız olacak. Hakiki deri materyallerin mat ve parlak aksesuarlar ve ip detayları ile renklendiği sandaletler, sıcak yaz günlerinde tüm kombinlerinize Gladyatörlerin gücünü ve iddiasını yansıtacak. SOREL ürünlerine Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

SOREL: Sorel 1962 yılında Kanada’da kurulmuş, fonksiyonelliği ve üstün işçiliği moda ile birleştiren markadır. Sorel’in en kaliteli malzemeler ve şık tasarımlar ile ürettiği ürünler, aynı zamanda yaratıcı ve modern hayat tarzının yansımasıdır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?