SONAR açıkladı: Başkan Kılıç pandemi döneminin en başarılısı  

Başkan Kılıç:  “Benim için en büyük başarı Bucalıların sağlığıdır”

SONAR açıkladı: Başkan Kılıç pandemi döneminin en başarılısı  
29 Ağustos 2020 - 14:37
Koronavirüse (Covid-19) karşı gösterdiği etkin ve yoğun çalışmalarla Bucalı hemşehrilerin takdirini toplayan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, SONAR Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırma sonucuna göre İzmir’in pandemi sürecindeki en başarılı ilçe başkanları sıralamasında birinci oldu. Sonucu değerlendiren Başkan Kılıç, “Benim için en büyük başarı Bucalıların sağlığıdır” dedi. 

Türkiye genelinde 30 yıldır anket çalışmaları sürdüren Sonar Araştırma Şirketi,  büyükşehirler hariç 51 ilde ve İstanbul dışında kalan büyükşehirlerin 137 ilçesinde belediye başkanlarının pandemi dönemi performanslarını içeren çalışmasının sonuçlarını açıkladı. 

Pandemi dönemi için Türkiye geneli olarak yapılan araştırmanın İzmir Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları bazında gerçekleştirilen bölümünde Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç yüzde 67,8 oranıyla en başarılı ilçe belediye başkanı olarak belirlendi. 

İzmir genelinde 30 ilçe belediye başkanı arasında yapılan araştırmanın Temmuz –Ağustos aylarını kapsadığını belirten Sonar Araştırma Şirketi yetkilileri, vatandaşlara “ Genel olarak düşündüğünüzde pandemi döneminde ilçe belediye başkanınız sizce başarılı mıdır, başarısız mıdır?” sorusunun yöneltildiğini açıkladı. Pandemi döneminde ilçelerinde uyguladıkları çalışmalar ve vatandaşların memnuniyeti ekseninde gerçekleştirilen araştırma, farklı sosyo ekonomik ve sosyo demografik gruba mensup kişilerle gerçekleştirildi. Anket çalışması kapsamında Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, yüzde 67,8 başarı oranıyla pandemi döneminin en başarı belediye başkanı olurken onu Menemen ve Çiğli Belediye Başkanları takip etti.  

EN BÜYÜK BAŞARI BUCALILARIN SAĞLIĞIDIR
Koronavirüse karşı mücadelede yürütülen süreç ve anket sonucunu değerlendiren Başkan Kılıç, “Tüm dünyayla birlikte hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs vakası Türkiye’de görülmeden önce Bucamızda önlemlerimizi almaya başladık. Tüm birimlerimizi seferber ederek sokaklarımızı, kamusal alanlarımızı hatta meskenleri defalarca dezenfekte ettik. Vatandaşlarımızla birlikte kurallara uyarak, önlemler alarak birinci dalgada, en kalabalık ilçe olmamıza karşın en az vaka görülen ilçelerden birisi olduk. Görüyorum ki Bucalı hemşehrilerimiz de bu seferberliği takdir etmişler. Bu süreçte bizlerle birlikte mücadele veren, başta sahada virüse karşı çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Benim için en büyük başarı Bucalıların sağlığıdır” diye konuştu.   

KORONAVİRÜSÜ UZAK TUTMAK BİZİM ELİMİZDE 
Tedbirlere özen gösterilmesi yönünde vatandaşlara çağrı yapan Kılıç, “Şimdi önümüzde yenmemiz gereken bir süreç daha var. Vaka sayıları maalesef artış gösteriyor. Belediye olarak önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu başarının vesilesiyle bir kez daha hemşehrilerime seslenmek istiyorum; tedbiri elden bırakmayalım. Maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edelim. Daha önce virüsü Buca’dan uzak tuttuk şimdi de tutmak bizim elimizde” ifadelerini kullandı.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"