Soğuk kış günlerinde de keyifli alışverişin adresi: Boyner

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası, kışlık ürünlere olan ilgiyi ve talebi artırıyor...

Soğuk kış günlerinde de keyifli alışverişin adresi: Boyner
26 Ocak 2022 - 13:18
Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası, kışlık ürünlere olan ilgiyi ve talebi artırıyor. Bu zorlu havalarda, ısınırken şıklığından ödün vermek istemeyenlerin ise kurtarıcısı zengin seçkisi ile yine Boyner mağazaları ve boyner.com.tr oluyor. Polar sweatshirtlerden kazaklara, kar botlarından kayak tulumlarına, şişme montlardan atkı-bere takımlarına kadar sıcak bir kış geçirmeyi sağlayacak tüm alternatifler Boyner’de bir arada.

Kışın sıcacık tutan seçenekler
Kış günlerinin en hayat kolaylaştıran ürünü, su geçirmez, kaymaz ve sıcak tutan kar botları oluyor. Boyner, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra zengin modelleriyle farklı zevk ve beğenilere hitap eden bot seçeneklerini bir arada sunuyor. Boyner, ayrıca eldiven, bere ve atkı gibi tamamlayıcı parçalar ile soğuğa karşı tam koruma sunuyor. 
Kayak pistlerinde hem şık görünmek hem de soğuktan korunmak isteyenler için kayak pantolon ve montları Boyner vitrinlerinde ve boyner.com.tr’de kayak tutkunlarıyla buluşuyor.   
National Geographic ile sportif ve stil sahibi bir görünüm
Kışın en önemli ve stil sahibi parçaları National Geographic ile Boyner’de. Polar sweatshirtlerden yılın modasına uygun kazaklara, özel kumaşlı outdoor pantolonlardan montlara kadar kışlık giyime dair birçok seçenek ayrıcalıklı fiyatlarla National Geographic markasıyla Boyner’de yer alıyor. 

Boyner, 2022 kışının en hit ürünlerini ve sıcak tutan seçeneklerini Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de bir araya getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...