Soğuk havaların gözdesi: Polaris Çizmeler!

Modanın ve trendlerin takipçisi olan kadınların radarına takılacak Polaris’in çizme modelleri, acı kahve ve siyah gibi sezonun en klasik renkleriyle dikkat çekiyor...

Soğuk havaların gözdesi: Polaris Çizmeler!
24 Ocak 2022 - 11:55
Kış aylarında kadınların bir numaralı tercihi olan çizmeler, Polaris koleksiyonu ile rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatıyor. Kadınların beğenisine sunulan topuklu ve düz tabanlı çizmeler, kış  kombinlerinin en dinamik tamamlayıcısı oluyor.
 
Çizmeler sağladığı konfor ve sıcak tutma özelliği sayesinde soğuk günlerin en kullanışlı parçalarından biri  oluyor. Polaris bu sene ki koleksiyonunda sezon trendlerini yansıtan detaylarla bezenmiş, birbirinden şık çizmeleri alışveriş severlerle buluşturuyor. 
 
Modanın ve trendlerin takipçisi olan kadınların radarına takılacak Polaris’in çizme modelleri, acı kahve ve siyah gibi sezonun en klasik renkleriyle dikkat çekiyor. Topuklu çizme modelleri klasik kıyafetler için idealken, düz taban alternatifler ise  tempolu geçen günlerin kurtarıcısı oluyor. FLO mağazalarından ulaşabileceğiniz Polaris çizme modelleri; skinny pantolon, tayt, etek ve elbiselere eşlik ederek stilinize şıklık katıyor. 
 
Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...