Size Özel Eşsiz Kokunuzla Dünyayı Büyüleyin!

Yeni yılda kendinize çok özel bir hediye tasarlamak için...

Size Özel Eşsiz Kokunuzla Dünyayı Büyüleyin!
07 Aralık 2018 - 19:49

Yeni yılda kendinize çok özel bir hediye tasarlamak için Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Kişiye Özel Koku Tasarımı Atölyesi”nde büyülü kokunuzu keşfe çıkın!

Koku uzmanı Bihter Türkan Ergül’ün katılımıyla gerçekleşecek, Kişiye Özel Koku Tasarımı Atölyesi’nde kim olduğunuzu bulacak ve yepyeni bir dünyanın kapısını aralayacaksınız. Diğer insanlar üzerinde oldukça etkili olan koku, sizinle ilgili birçok düşüncenin ve duygunun da zihinde canlandırılmasında çok önemli bir duyudur. Sizi büsbütün tamamlayan o kokuyu bulduğunuzda ise “unutulmaz” olabilmek mümkün! Öyle ki kokunuzu duyumsamış bir insan, sizinle olan geçmişini ve anısını hatırlarken, aynı zamanda duyumsadığı o koku tümüyle “sizi” yansıtır.

Sonsuza dek sizinle hayat bulan özel ve eşsiz bir büyünün parçası olmak için 15-16 Aralık tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölyeye Capacity’den yapacağınız alışveriş koşuluyla katılabilirsiniz. Kontenjanla sınırlı etkinlik ile yeni yılda yeni bir başlangıca Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde adım atın, bu eşsiz deneyimi kaçırmayın!

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"