Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul açıldı

Doğu ile batının buluştuğu şehirde tarih ve misafirperverlik bir araya geliyor...

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul açıldı
19 Kasım 2019 - 11:12

Six Senses Hotels Resorts SPA markası, eşsiz ve sıra dışı hizmet anlayışını, Sarıyer’deki 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek İstanbul’a taşıyor. Misafirlerine hizmet vermeye başlayan Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, şehrin tarihi dokusunu modern çizgilerle bir araya getiriyor. Açılışını özel bir kampanyayla kutlayan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, 31 Ocak 2020 tarihine kadar rezervasyon yapan misafirlerine tüm 2019 ve 2020 konaklamaları için özel bir konaklama teklifi sunuyor.

Şehirde Bir Vaha

''Boğaz’ın İncileri'' olarak anılan rıhtımları ile ünlü Sarıyer’deki Kocataş ve Sait Paşa konakları, orijinal yapısına saygı gösterilerek ve mimari dokusu korunarak Six Senses dokunuşlarıyla yeniden hayat buluyor. Yalılar, 20 yıl önceki yangından sonra Six Senses Hotels Resort Spas markasının dokunuşlarıyla yenilenerek, misafirlerine kapılarını açtı.

45 adet misafir odası ve süitlerin bulunduğu üç katlı iki görkemli konağın içinde toplantı salonları, sağlık kulübü, restoranlar, Kahve Cafe ve butik bulunuyor. Konakların mimari dokusu, İstanbul’un tüm kontrastlarından esinlenilerek – doğu ve batı, tarihi ve modern, mistik ve dünyevi – ve geleneksel çizgilerin, Six Senses dokunuşları ile harmanlanmasıyla yeniden gün yüzüne çıkıyor.

Boğaz’da Gastronomik Yolculuk

Eat With Six Senses felsefesine dayanan, hem besleyici hem de lezzetli menülere ev sahipliği yapacak olan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un restoranları yaşamın ince zevklerinden ödün vermeden sağlıklı ve dengeli yaşam tarzını hedefleyen misafirlerini büyülemeye hazırlanıyor.

Ayrıca, gün boyu sunulan birbirinden lezzetli sağlıklı atıştırmalık ve pasta çeşitlerine eşlik eden Boğaz manzarası ile otelin lounge alanı olan Kahve de rahatlatıcı ambiyansı ile misafirlerini bekliyor.

Otelin Özel Teknesi ile Sıra Dışı Deneyimler ve Daha Fazlası

Six Senses misafirperverlik anlayışının bir parçası olan Misafir Deneyimi Uzmanları, Sarıyer’deki lokal deneyimlerden İstanbul’un güzelliklerinin keşfine, pek çok sıra dışı olanağı konukların tercihine sunacak.

Otelin sahip olduğu özel tekne ile tarihi yarımadaya yapılacak ziyaretlerden Six Senses lezzetleri eşliğinde gerçekleşecek özel Boğaz turlarına, yakın çevreye yapılacak doğa ve tarih gezilerinden günlük gerçekleştirilecek yeme-içme workshoplarına pek çok deneyim misafirleri bekliyor.

Açılışa Özel Konaklama Teklifi

Açılışını özel bir kampanya ile duyuran Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, misafirlerine özel bir konaklama teklifi sunuyor. 31 Ocak 2020 tarihine kadar rezervasyon yapan misafirler, yüzde 20 oranında tasarruf etme şansı yakalarken Junior Suite ve üstü kategorilerdeki konaklamalarının her gecesi için de otelde aldıkları hizmetlerde kullanılmak üzere 50 Euro ek kredi kazanıyor olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...