Sıra dışı bir başarı ve liderlik öyküsü:

“EKREM İMAMOĞLU–Benim Sevgili Başkanım” imza günü

Sıra dışı bir başarı ve liderlik öyküsü:
25 Nisan 2019 - 13:44

Sıra dışı bir lider ve onun katılımcı, birleştirici, pozitif siyaset anlayışı… Beylikdüzü İlçe Başkanlığından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına uzanan ilham verici bir başarı öyküsü… Türkiye’de siyasetin dilini değiştiren, ezberleri bozarak milyonların kalbini kazanan Ekrem İmamoğlu’nun hayatı, 2016’da, Humanist Yayınları’ndan çıkan, “EKREM İMAMOĞLU–Benim Sevgili Başkanım” kitabı yoğun istek üzerine yedinci baskısını yaptı. Kitap, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde güncellendi. Kitabın yazarı Şirin Mine Kılıç, 27 Nisan 2019 Cumartesi günü, Beyoğlu Scala Kitapçı’da gerçekleştirilecek imza gününde okurları ile buluşuyor.  

 “EKREM İMAMOĞLU-Benim Sevgili Başkanım” kitabı, İmamoğlu’nun yaşam öyküsünden yola çıkarak, ilçe başkanlığından belediye başkanlığına ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesine uzanan süreci anlatıyor.

İmamoğlu’nun başarısı ve liderliği pek çok “sıra dışı” özellik taşıyor. Kadınlar, gençler, engellilerle yola çıkan İmamoğlu, “katılımcı, birleştirici ve pozitif” bakış açısı ile günümüz siyaset anlayışının dışında bir profil çiziyor. İmamoğlu’nun, kibirden uzak, “güler yüz, samimiyet, dürüstlük ve sevgi” ile inşa ettiği yönetim modeli bugün milyonlarca insanın “sevgili başkanı” olmasında en büyük etken…

Kitabın yazarı Şirin Mine Kılıç, İmamoğlu’nun 2014 Yerel Seçimlerinde, Beylikdüzü kampanyasında “medya danışmanlığı” görevini üstlenmiş olan isim. Kılıç, 2014 yerel seçiminden sonra Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra, İstanbul, KKTC ve Trabzon’da pek çok kişi ile görüşerek “Benim Sevgili Başkanım” kitabını yazdı. Hümanist Yayınları’ndan çıkan “EKREM İMAMOĞLU-Benim Sevgili Başkanım”, siyasette farkın ancak “iyilikle” yaratılabileceğini anlatan bir yönetim ve biyografi kitabı olarak raflardaki yerini aldı.

İlk baskısı 2016’da okuyucularıyla buluşan kitap için 27 Nisan 2019 Cumartesi, “İmza Günü” düzenleniyor. Şirin Mine Kılıç, Beyoğlu’ndaki Scala Kitapçı’da, 15.00-18.00 arasında okurlarıyla bir araya geliyor.

 

İmza Günü bilgileri:

27 Nisan 2019, Cumartesi

Scala Kitapçı, 15.00-18.00

Adres: İstiklal Cad. Han Geçidi Sok.

Hazzo Pulo Pasajı, No: 116-3B

Galatasaray Beyoğlu, İstanbul

ŞİRİN MİNE KILIÇ

1969’da Adana’da doğdu. Çukurova Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Erol Simavi Özel İletişim ve Eğitim Vakfı’nda gazetecilik eğitimi aldı. 1993-2005 arasında çeşitli medya kuruluşlarında gazeteci olarak görev yaptı. Halkla ilişkiler ve kurumsal yayıncılık alanlarında çalıştı. 2010’da içerik ajansı Mineral Medya’yı kurdu. 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde başkan adaylarının siyasi iletişim ve medya danışmanlığını yaptı. Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) ve Sosyal Dayanışma Ağı Derneği (SODA)  üyesidir. 2008’den bu yana uzun mesafe koşuları (maraton ve ultra maraton) ile ilgileniyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"