Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması 4. kez düzenleniyor

BU YARIŞMADA ÖDÜL “EĞİTİM”

Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması 4. kez düzenleniyor
17 Kasım 2019 - 11:04

Sinema ve dizi film sektörüne yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan “4.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın Ege Bölge Elemesi Mövenpick Otel’de düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı.

Yıllar önce Yeşilçam’ın kral - kraliçesinin seçildiği ve seçilenlerin o yıllar da sinema filmlerinde boy gösterdiği nostaljik yarışmanın yeni versiyonu “4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması“ Ege Bölge Elemeleri basın toplantısına, Vizyon Production Ajans Başkanı Atilla Kaplakaslan, Tamer Karadağlı, Salih Güney, Volkan Severcan, geçtiğimiz yılın Kral ve Kraliçesi Yağmur Çokgenç ve Reza Mollazadeh, Av.Kasım Aksoy, Arif Işık, Evrim Selvi ve Ufuk Su katıldı.

Toplantıda konuşan Jüri Başkanı Tamer Karadağlı, Ege Elemelerinin 15 Mart 2020 tarihinde İzmir’de yapılacağını açıkladı . Karadağlı “ Emsallerinin aksine bu yarışmada para ödülü yok. Ödül olarak oyunculuk eğitimi var. Yarışmada dereceye girenler İstanbul’da usta eğitmenler tarafından 10 günlük sıkı bir kampa alınacaklar ve eğitilecekler.” dedi.Yapılacak elemelerde sadece güzellik aramadıklarını kaydeden Karadağlı, “yetenek ön planda olacak şeklinde de ekledi.

İzmir ve Ege’nin sinema ve dizi film sektörüne yeni yüzler kazandırmada öncü olduğunu belirten, ve “sinema ve dizi sektörü İzmir’den besleniyor” diyen Atilla Kaplakaslan ise  yarışmada seçimlerin hiç kimsenin kafasında tereddüt kalmayacak şekilde dijital oylama ile yapılacağını açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"