Sınavdır Geçer After Party'de 2500 öğrenci Edis'le eğlendi

Üniversite sınavı sonrası öğrenciler streslerini İstanbul Okan Üniversitesi’nin düzenlediği “Sınavdır Geçer After Party” ile attı. Sınava giren tüm öğrencilerin davetli olduğu organizasyon Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlendi ve yaklaşık 2500 öğrenci katıldı. Gençlerin sevgilisi Edis’in sahne aldığı konser öncesi düzenlenen çeşitli etkinlikler, oyunlar ve bilgi yarışmasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sınavdır Geçer After Party'de 2500 öğrenci Edis'le eğlendi
02 Temmuz 2018 - 12:03

Konser öncesinde konuşan İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin sınav stresi yaşayan gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Kazanmak ve başarmak arasındaki farka dikkat çeken Şirin, elinden geleni yapan her öğrencinin başarılı olduğunu dile getirdi. Asıl sürecin şimdi başladığını söyleyen Şirin Hoca, gençlerin tercih döneminde hayallerini gerçekleştirebilecekleri bölümlere yönelmelerini söyledi. "Geleceğin mesleği yok geleceğin insanı var" diyen Şirin, "Geleceğin insanı olmanız için üniversitelerin olanaklarını araştırmadan karar vermeyin" dedi.

Sınavdır Geçer After Party organizasyonu Edis’in muhteşem konseriyle son buldu. 2500 öğrenciyi coşturan Edis, sınav sonrası gençlere unutamayacakları bir gün yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"