Simay Bülbül'ın yeni hikayeleri yeni mekanında

Tasarımcı Simay Bülbül, tüm markalarını aynı çatı altında topladığı konsept mekanını Seyrantepe sanayi bölgesinde hizmete açtı. Açılışa aralarında Burcu Kara, Tanem Sivar, Mehtap Elaidi, Tamer Yılmaz, Hakan Akkaya, Öner Evez, Yakup Biçer, Hakan Öztürk gibi çok davetli katıldı.

Simay Bülbül'ın yeni hikayeleri yeni mekanında
02 Kasım 2019 - 23:28

Simay Bülbül moda ve dekorasyon koleksiyonlarının da sunulduğu Perveran, İstanbul’un yeni tasarım durağı olarak, toplam 1500 m2 alana yayılmış 4 kattan oluşuyor. Misafirlerini giriş katta mağaza ve restoran ile karşılayan Perveran, Sanayi bölgesi ve çevresine öğle yemekleri ve özel davetler için yepyeni bir mekan önerisi. Sanayi Mahallesi dokusundaki mimarisiyle, özel antika mobilyalar ve endüstriyel detaylarla Simay Bülbül tarafından dekore edilen Perveran’ da, Pazartesiden Cumartesiye 09:00/18:00 saatleri arasında açık büfe lezzetler servis edilecek.

Restoran bu alanı aynı katta, geçmişin sanat ve zanaat birikimini, Simay Bülbül’ün özgün tasarımları ve alanında en iyi ustaların işçiliğiyle buluşturan Perveran markası ile paylaşıyor. Türkiye’nin dört bir yanından unutulmaya yüz tutmuş zanaatleri, yaratıcı tasarımlarla sunan Perveran koleksiyonları, Simay Bülbül tasarımlarıyla el dokumasından yapılmış kıyafetlerden deri kapaklı defterlere, mermer objelerden telkari ayraç ve bardak altlıklarına, tığla örülmüş deri sepetlere kadar geniş bir ürün yelpazesini moda ve sanat severlerle buluşuyor.

Mekanın 1. katında Simay Bülbül’ün moda koleksiyonlarını özel misafirlerine sunduğu showroomu yer alıyor. 2. katı Kırmızı Çocuklar Derneği veKırmızı Karavan markası paylaşıyor. Desteğe ihtiyacı olan her çocuğa sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda yardım eli uzatan, maddi ve manevi destek sağlayan sivil toplum kuruluşu Kırmızı Çocuklar Derneği, koruma altındaki çocukların bedensel, eğitsel, psiko-sosyal yönden sağlıklı bir kişilik ve iyi alışkanlıklar kazanıp, sevgiyle büyüyerek hayata hazırlanmasını sağlamak için çalışıyor. Koruyucu aile yanında yaşayan çocukların tasarladığı Kırmızı Karavan markası ise çocukların amatör ruhla ortaya çıkardıkları tasarımları tüketicilerle buluşturuyor. Defter, yastık, seramik gibi bir çok objenin satışından elde edilen tüm gelir Kırmızı Çocuklar Derneği’ne bağışlanıyor. Mekanda yer alan Bilim ve Tasarım Merkezi’nde maddi yetersizliği olan ve koruma altındaki çocukların eşit imkanlara sahip olabilecekleri bir atölyede kişisel becerilerinin geliştirilmesini sağlamak için workshoplar düzenleniyor.

Yenilikçi fikirlerle ilklere imza atarak fark yaratan projeler tasarlayan Fikriperver kreatif ajans ise binanın 2. katında hizmet veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"