Siemens'ten Haziran'a özel avantajlı Ankastre Set Kampanyası

Yenilikçi teknolojileri estetik tasarımlar ile birleştiren Siemens Ev Aletleri, Haziran ayına özel ankastre set kampanyasıyla ...

Siemens'ten Haziran'a özel avantajlı Ankastre Set Kampanyası
22 Haziran 2020 - 10:05

Yenilikçi teknolojileri estetik tasarımlar ile birleştiren Siemens Ev Aletleri, Haziran ayına özel ankastre set kampanyasıyla mutfağını yenilemek isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.

Mutfağında Siemens'in yenilikçi teknolojisi ve estetik tasarımlarına yer açmak isteyenler, fırın, davlumbaz ve ocaktan oluşan üçlü ankastre Siemens Siyah Harmony Ankastre Set’e 6.003 TL’ye, Beyaz Harmony Set’e ise 5.953 TL’ye, farklı taksit seçenekleriyle sahip olabiliyor.

Ankastre Set alana mikrodalga fırın 99TL.

Siyah veya Beyaz Harmony Ankastre set ile mutfağını yenileyenler, HF12G540 veya HF12G240 mikrodalga fırını 99 TL’den satın alabiliyor. Mutfağında hız ve pratiklik isteyenlerin tercih ettiği mikrodalga fırınlar, kullanıcılara zaman kazandıran ve iş yükünü azaltan ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

Kahveseverlere %50’ye varan indirim!

Harmony Ankastre Set tercih edip, evlerinde kahve keyfi yapmak isteyenlere ise Siemens Tam Otomatik Kahve Makineleri’nde yüzde 50’ye varan indirim sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"