Sheraton Istanbul City Center'da Ramazan keyfi

Sheraton Istanbul City Center, 11 ayın sultanı Ramazan’ı otelin yeni restoranı The Souq’un özgün iftar ve sahur yemekleri ile karşılıyor.

Sheraton Istanbul City Center'da Ramazan keyfi
12 Nisan 2021 - 22:30
Sheraton Istanbul City Center, 11 ayın sultanı Ramazan’ı otelin yeni restoranı The Souq’un özgün iftar ve sahur yemekleri ile karşılıyor. Şehrin çekim merkezlerinden Sheraton Istanbul City Center, bu yıl Ramazan ayını hazırladığı konaklama paketiyle karşılıyor. Bu özel ay boyunca otelde konaklayan misafirlerine Ramazan’ın bereketini yansıtan lezzetli iftar ve sahur sofraları sunan Sheraton Istanbul City Center, Ramazan nostaljisi yaşatmayı misafirlerine vadediyor. 

Sağlık Bakanlığı’nın önergelerine ve Marriott International standartlarına uyarak devam eden hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden Sheraton Istanbul City Center konaklama paketleri ile Ramazan ayının güzelliğini yaşamaya davetlisiniz. 

Sheraton Istanbul City Center’ın Ramazan menüsü; hurma ve zeytin gibi geleneksel iftariyeliklerle başlıyor ve ardından salatalar, zeytinyağlılar, Türk mezeleri, yöresel yemekler, peynirler, ekmek ve pide çeşitleri, lahmacun, günün yemeği ve Ramazan’ın olmazsa olmazı güllaç ile devam ediyor. 

Sheraton Istanbul City Center’ın konaklama ve yeni restoranı The Souq İstanbul’da Ramazan ayı boyunca servis edeceği iftar set menüsü içecekler dahil kişi başı 88 €’dan başlayan fiyatlarla misafirlerin hizmetine sunulmaktadır. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"