Sevgiliye Hediye Destinasyonu: NetWork

NetWork; dış giyimden trikoya, ayakkabıdan çanta ve aksesuara uzanan geniş koleksiyonuyla Sevgililer Günü için stil sahibi kadın ve erkeklere birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Sevgiliye Hediye Destinasyonu: NetWork
10 Ocak 2022 - 12:11

NetWork, güçlü ve özgün dokunuşlarla yorumladığı koleksiyonunda Sevgililer Günü için rafine hediye alternatiflerine yer veriyor. Dış giyim tasarımlarından ışıltılı aksesuarlara uzanan geniş ürün seçkisi, stil sahibi kadınlara kendilerini özel hissettirecek şık parçalardan oluşuyor.

 Klasik form ve desenlerin modern bir üslupla yorumlandığı palto, kaban, trençkot ve ceketler, zamansız şıklığa yatırım yapanları hedef alıyor. Yenilikçi triko takımlar ve beklenmedik doku birliktelikleriyle hareketlendirilmiş tasarımlar yalın bir şıklık yaratırken, farklı renklerdeki kaşmir dokular soğuk kış günlerinde sıcaklık vadediyor. 

Minimal stil kodlarından referans alan NetWork Shoes&Bags koleksiyonunda ise ekru, bej, taba ve siyah tonlarında deri ve süet çizmeler ile kalın tabanlı ve zincir detaylı botlar öne çıkıyor. Üzerinde yeni NetWork amblemini taşıyan deri el ve omuz çantaları, farklı ve şık bir hediye arayışında olanlara hitap ediyor. Yün ve kaşmir atkı, bere ve eldivenlerin yanı sıra, gold-silver zincir kolyeler ve inci detaylı halka küpeler de aksesuarlara ilgi duyanların ince
zevkine göndeme yapıyor.


NetWork Erkeğine Özel Hediye Seçenekleri

NetWork, güçlü ve özgün dokunuşlarla yorumladığı koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne yönelik şık ve konforlu hediye alternatiflerine yer veriyor. Modern dış giyim tasarımlarından fonksiyonel aksesuarlara uzanan geniş ürün seçkisi, stil sahibi erkeklere kendilerini özel hissettirecek rafine parçaları bir araya getiriyor.
 
Farklı renk ve desen seçenekleriyle ütü gerektirmeyen, kırışmayan non-iron gömlekler, yüzde yüz kaşmir ve yün trikolar zamansız şıklığı benimseyenler için ideal birer hediye seçeneği oluyor. Kaliteli dokularıyla öne çıkan palto ve deri ceketler soğuk kış günlerine sıcaklık katarken, atletik, dayanıklı ve akıllı tasarımları buluşturan NetWork N-Tech koleksiyonu, sportif erkeklere hitap ediyor.

DNA’sında minimal stil kodlarını barındıran NetWork Shoes&Bags tasarımları ise sevgilinizi şık yatırım parçaları ile mutlu edecek. Bağcıklı veya bağcıksız deri ve süet botlar, yalın sneaker’lar ile kullanışlı deri el ve sırt çantaları, NetWork’te günlük yaşama değer katacak hediye seçeneklerine dönüşüyor. Kalın örme atkı ve bereler de her kombine kolayca uyum sağlama özellikleriyle aksesuar tutkunlarının radarına giriyor.

Tüm hediye önerilerine ve daha fazlasına NetWork mağazaları ve NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"