Sevgi, "Geçti Devir" ile iddiali!..

‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Sevgi, beğeni toplayan ilk single çalışması “Koca Güneş”in ardından, hız kesmeden yeni şarkısı “GEÇTİ DEVİR”i Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor...

12 Ekim 2018 - 15:27

Sözü ve müziği Onurr ve Alper Narman’a, düzenlemesi Onurr’a ait olan “Geçti Devir”; radyo, tv ve tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşuyor.

İKİNCİ KLİP DE YÖNETMEN MURAD KÜÇÜK İMZALI

Genç müzisyen Sevgi’nin güçlü yorumu ve iddialı sözleriyle dikkatleri üzerine toplayacak yeni şarkısının video klibi, Sevgi’nin ilk klibini de çeken usta yönetmen Murad Küçük imzası taşıyor.

Sevgi’nin kendine özgü performansıyla kamera karşısına geçtiği ve Orion stüdyolarında bir günde tamamlanan klip çekimi, şarkının iddiasını ve enerjisini yansıtan görüntüleriyle dikkat çekiyor. Sevgi’nin fotoğrafları ise Cihan Bacak imzası taşıyor.

Sevgi kimdir?

1998 Almanya doğumlu olan Sevgi, 14 yaşında ailesiyle beraber Ankara’ya yerleşti. 15 yaşında katıldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında yarı finale kalan genç müzisyen daha sonra Acun Ilıcalı’nın yönlendirmesiyle “O Ses Türkiye” yarışmasına katıldı. Başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine toplayan Sevgi, 17 yaşında katıldığı Rising Star Türkiye yarışmasında da yarı finale kadar yükseldi.

Alman Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Sevgi, Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Popüler Müzik Bölümünü birincilikle kazandı. Genç müzisyenin ilk single çalışması “Koca Güneş” 2018 Ağustos ayında Sony Music etiketiyle dinleyicilerle buluştu. İkinci single çalışması “Geçti Devir” aynı yıl Ekim ayında dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"