Serkan Altunorak, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna katılıyor!

​​​​“Evlilik Hakkında Her Şey”, her salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta...

Serkan Altunorak, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna katılıyor!
15 Ocak 2022 - 16:03
Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Halil Ersan’ın uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un sevilen dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılmaya hazırlanıyor. Her salı büyük merakla beklenen diziye başarılı oyuncu Serkan Altunorak, Bora karakteriyle dahil olacak.

Bora Göktaş; Hakkında çok az şey bilinen gizemli bir adam. Keyfi yerinde olduğu zamanlarda güler yüzlü, yardım etmeyi seven eğlenceli biri. En son ne zaman keyfinin yerinde olduğunu ise kendi bile hatırlamıyor. Zaafları olan, kusurlu insanları sevmez ama zaaflarının ve kusurlarının farkında olan insanlar başının tacıdır. Ona göre yalanlarla dolu bu hayatın içinde ayakta kalabilmenin bir tek yolu vardır; en iyi yalancı olmak.

“Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Bertan Asllani, Deniz Gündoğdu, Burcu Söyler, Ufuk Özdemir, Alara Turan, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Ela Naz Koçak ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

“Evlilik Hakkında Her Şey”, her salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
"Kadın Gözüyle Hayattan Kareler"de 2024 yılının kazananları belli oldu
“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”de 2024 yılının...