Serap Akkuş, Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet'in yeni Otel Müdürü oldu

OTELCİLİK SEKTÖRÜNÜN DENEYİMLİ İSMİ SERAP AKKUŞ, FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET’E OTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI...

Serap Akkuş, Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet'in yeni Otel Müdürü oldu
10 Kasım 2021 - 13:25

Uzun yıllar boyunca başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Four Seasons Hotels Istanbul Yiyecek İçecek Kıdemli Direktörü Serap Akkuş, Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’in Otel Müdürlüğü görevine getirildi.  

Uluslararası lüks otelcilik sektöründe, yeme içme alanında 30 yılı aşkın deneyimi ile başarılı çalışmalara imza atan Serap Akkuş, yenilenme çalışmalarının ardından Nisan 2022’de kapılarını yeniden açacak olan Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’in yeni Otel Müdürü oldu.

Serap Akkuş’un başarılı kariyeri, 1996 yılında, Four Seasons Hotel Sultanahmet’in açılış ekibine Restoran & Bar Müdür Yardımcısı olarak katılmasıyla başladı. Otelde görev aldığı 18 yıl boyunca; Oda Servisi Müdürü, Banket Müdürü, Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı, Yiyecek ve İçecek Müdürü ve Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak çeşitli görevlerde bulundu. Ardından 2014 yılında The St. Regis Istanbul’un Yiyecek İçecek Direktörü olarak görev aldı. Başarılı bir açılış süreci ve otelin marka bilinirliğine sağladığı katkıların ardından, 2017 yılında Four Seasons ailesine döndü ve Four Seasons Hotel Bosphorus Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak göreve başladı. 

İşine olan tutkusu, özverili çalışmaları ve disiplini ile muazzam başarılara imza atan Akkuş 2020 yılından itibaren Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet’ten sorumlu Yeme İçme Kıdemli Direktörü olarak görevini sürdürmektedir. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"